fbpx

Ημέρα της γυναίκας: Από τη μητέρα σου, στη φίλη, στη γκόμενα σου και τη γυναίκα σου!

Ημέρα της γυναίκας: Από τη μητέρα σου, στη φίλη, στη γκόμενα σου και τη γυναίκα σου!

Η αλήθεια είναι ότι εμείς και οι γυναίκες έχουμε άλλες λογικές! Είναι από τη φύση τι να κάνουμε, όμως ότι διαφορές και αν έχουμε τις αγαπάμε με διάφορους τρόπους, άλλωστε από μια γυναίκα βγήκαμε όλοι μας: Τη μάνα μας!

Και εμείς τα αγοράκια συνήθως όταν είμαστε μικρά τα πάμε καλύτερα με τη μανούλα και είναι λογικό αφού ο πατέρας είναι το πρότυπο, που μας ζορίζει να κάνουμε πράματα και ίσως να μας πιέζει να γίνουμε εκείνος που ήθελε να γίνει και δεν έγινε! Ίσως και όχι αλλά σίγουρα μας πιέζει να μεγαλώσουμε!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Κι όμως είναι αλήθεια! Το ξέρεις ότι η μυρωδιά σου την χαλαρώνει;

 

Όπως και να έχει η σχέση του άντρα με τις γυναίκες αρχίζει από τη μάνα του. Μετά μεγαλώνει και ανακαλύπτει τον …κόσμο, εκτός από κάποιους που μένουν «μαμάκηδες»!

Η πορεία του άντρα στη συνέχεια είναι οι φίλες! Ναι έχει φίλες κυρίως στις μικρές ηλικίες γιατί μετά, όσο μεγαλώνει αρχίζει να τις βλέπει… αλλιώς ή μπορεί να συνεχίζει να τις βλέπει ως φίλες αφού το «αλλιώς» το νιώθει …αλλιώς! Έτσι είναι η φύση!!!

Όπως και να έχει η σχέση του νέου άντρα με τις γυναίκες συνεχίζεται, είτε φιλικά, είτε…. γκομενικά!

Και εκεί αρχίζει το οξύμωρο! Είναι εκείνοι οι άντρες οι εργένηδες που θέλουν να βιώνουν ερωτικές εμπειρίες με διάφορες γυναίκες χωρίς να το διατυμπανίζουν επειδή έτσι τους αρέσει. Είναι και οι άλλοι που θεωρούν τις γυναίκες ως τρόπαιο, επειδή κατάφεραν να τις «ρίξουν» για σεξ και δεν χάνουν ευκαιρία να το παινεύονται στη παρέα, κάποιοι μάλιστα ηλιθίως, τις μετρούν, όπως οι γυναίκες μετρούν τον κύκλο τους, όμως δεν είναι το ίδιο, είναι σωβιστικό εκ μέρους τους! Είναι δηλαδή εκείνοι που σέβονται τις γυναίκες και οι άλλοι που τις βλέπουν ως θηράματα στο κυνήγι του σεξ!

Το επόμενο στάδιο είναι η σύζυγος! Είναι η γυναίκα που κάποιοι άντρες επιλέγουν να της προτείνουν με αγάπη να ενώσουν τις ζωές τους. Είναι εκείνες που δέχονται με αγάπη και έτσι το ζευγάρι γίνεται ένα, βιώνουν μαζί, συμπληρώνουν εκείνος, εκείνη και εκείνη, εκείνον. Κάνουν παιδί ή παιδιά και έτσι η γυναίκα γίνεται μάνα, με εκείνη να καταλαβαίνει πως ένιωθε η μάνα της και εκείνος να κατανοεί με πόσο πόνο τον γέννησε η μάνα του! Ζευγάρια που μένουν μια ζωή μαζί επειδή ο άντρας σέβεται και αγαπάει τη γυναίκα του και εκείνη τον άντρα της!

Σήμερα είναι η μέρα της γυναίκας. Ειλικρινά δεν πιστεύω σε αυτή τη γιορτή η γυναίκα είναι το άλλο μισό του άντρα, όμως και για τη γυναίκα ισχύει το ίδιο, ο άντρας είναι το άλλο της μισό! Όσο για τους άλλους τους «πολύ» άντρες που θεωρούν εαυτούς μικρούς …Θεούς έναντι των γυναικών… ας τους λυπηθεί Θεός!

Το άρθρο έγραψε ο Κώστας Μπούρης