fbpx

Κάνε τη …locdown – Πρωτοχρονιά ενδιαφέρουμε με ένα καλό σεξάκι

Κάνε τη …locdown – Πρωτοχρονιά ενδιαφέρουμε με ένα καλό σεξάκι

Αν σοφά αποφασίσατε να μην πάτε σε κάποιο φιλικό σπίτι και να ξενυχτίσετε μέχρι την άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας, το σεξάκι της Πρωτοχρονιάς είναι το καλύτερο για να εκτονωθείτε!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε για τον «υπέρτατο» οργασμό και πως θα την κάνεις να τον βιώσει!

 

Τη πρώτη του νέου χρόνου και μπορείς να απολαύσεις την καλύτερη hot βραδιά έτσι για να μπει καλύτερα το νέο έτος.

Δες μερικές ιδέες:

 

Το παιχνίδι της …νοσοκόμας

Φαντασίωση πολλών ανδρών και γυναικών… Το περιβάλλον νοσοκομείου εξιτάρει και τα δύο φύλα. Αφέσου στα χέρια της νοσοκόμας και απόλαυσε.

 

Ο σεξουλιάρης γιατρός

Τρελαίνει πολλές γυναίκες! Κάτι παρόμοιο με το παιχνίδι της νοσοκόμας και το περιβάλλον του νοσοκομείου μόνο που οι γυναίκες προτιμούν τον άντρα …γιατρό! Μην την απογοητεύσεις.

 

Το στριπτιζ που τρελαίνει

Η ιδέα του στριπτιζ είναι μαγευτική για πολλούς άντρες. Έμεινε από τότε από τις 9 ½ βδομάδες. Χαμήλωσε φωτισμό χαλάρωσε στην πολυθρόνα και αστην να σου κάνει στριπτιζ και να σε σαγηνέψει…

 

Γίνε ο στρίπερ

Να βλέπει τον άντρα να γδύνεται για πάρτι της …τρελαίνει… Χαμήλωσε φωτισμό και άρχισε να γδύνεσαι αργά σαγηνευτικά χωρίς να την αγγίζεις. Άσε σε αυτή την πρωτοβουλία…

 

 Η περιποίηση του ντούζ

Σε πολλές μη πούμε στις περισσότερες αρέσει να περιποιούνται τον άντρα. Άστην να σε περιποιηθεί… να σε πλύνει ακόμα και να σε ξυρίσει και ας είσαι ξυρισμένος…

 

Παίξτε άγρια και όποιος κερδίσει

Σαν το σκύλο με τη γάτα. Προσπάθησε να την υποτάξεις και άφησε την να προσπαθήσει να σε υποτάξει. Κάποιος από τους δύο θα «κερδίζει» εναλλάξ μέχρι το τέλος!

 

Απόλαυσε τη σκλάβα σου

Βγάλε το ένστικτο του αφέντη. Επιβλήσου και γίνε ο master. Δεν χρειάζεται να την δέσεις σε αυτό το παιχνίδι το δέσιμο είναι περιττό. Απόλαυσε τη σκλάβα σου και χάρισε της στιγμές ηδονής για να το χαρεί και εκείνη.

 

Γίνε ο σκλάβος της

Αντίθετα με τις γυναίκες σκλάβες”,” ο γυναίκες αφέντρες θέλουν να δένουν το αρσενικό. Μη διστάσεις και αφέσου να σε δέσει. Αν πάλι το γουστάρεις”,” ακόμα καλύτερα για σένα!