fbpx

Κι όμως υπάρχει! Το φετίχ της ηλεκτρικής σκούπας

Κι όμως υπάρχει! Το φετίχ της ηλεκτρικής σκούπας

Φετίχ υπάρχουν διάφορα άλλα …πικάντικα άλλα αισθησιακά άλλα που πονάνε και άλλα που είναι αηδιαστικά… Όμως φετίχ που …ρουφάει ακούγεται κάπως περίεργο! Υπάρχει όμως αν και είναι αρκετά σπάνιο όπως λένε οι ειδικοί.

Πρόκειται για το φετίχ της …ηλεκτρικής σκούπας και εύκολα γίνεται κατανοητό ποιο σημείο του ανδρικού σώματος στοχεύει και ποιο του γυναικείου. Μοναδική προϋπόθεση είναι να βγει το στόμιο της σκούπας δηλαδή να μείνει μόνο με τη σωλήνα και φυσικά πρώτα να έχει καθαριστεί καλά!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν θέλει να σε δέσει τότε μάθε γιατί είναι καλό να την αφήσεις…

 

Τώρα βέβαια για να γίνει όλο αυτό πράξη απαιτείται για κάποιο σκηνικό.

Το φετίχ της ηλεκτρικής σκούπας έχει ιδιαίτερη εφαρμογή σε φάση σαδομαζοχιστική BDSM δηλαδή  όπου είσαι δεμένος ή την έχεις δεμένη.

Αν είσαι εσύ δεμένος μέσα σε όλα τα …μαρτύρια που θα υποστείς υπάρχει και αυτό της σκούπας που …ρουφάει τον μικρούλη σου ποικιλότροπος.

 

 

Αν πάλι την έχεις δέσει την γυναίκα θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το στόμιο της σκούπας που είναι για γωνίες (εκείνη ξέρει) για να γίνει καλύτερα το …παιχνίδι στο επίμαχο σημείο!

Βέβαια το φετίχ της ηλεκτρικής σκούπας μπορεί να γίνει και χωρίς …άρωμα BDSM δηλαδή να μην είναι κανένας δεμένος. Το σκηνικό απλά θα πρέπει να περιλαμβάνει την …καμαριέρα που θα φροντίσει να στον …σκουπίσει  ηδονικά!

Και μια που μιλάμε για ηδονή το συγκεκριμένο φετίχ την προσφέρει με πόνο ή χωρίς ειδικά στους άντρες. Λένε ότι στη χαμηλή ένταση η σκούπα είναι απολύτως ηδονική για το ανδρικό όργανο ωστόσο στη BDSM εκδοχή με τη σκούπα σε μεγάλη ένταση και με κάποιες κινήσεις προκαλεί αφόρητο πόνο και στη συνέχεια …ηδονή!

Όπως και να έχει πάντως όπως και να εφαρμοστεί  πρόκειται ακόμα για ένα φετίχ που μπορείς να το δοκιμάσεις για να δεις αν σου αρέσει και ως γνωστόν η ικανοποίηση στα φετίχ είναι κάτι πολύ υποκειμενικό και φυσικά προσωπικό!