fbpx

Μάθε πως να …ανιχνεύεις τα λάθη των γυναικών πριν τις ρίξεις στο κρεβάτι!

Μάθε πως να …ανιχνεύεις τα λάθη των γυναικών πριν τις ρίξεις στο κρεβάτι!

Είναι καλό να γνωρίζουμε τον «εχθρό» έλεγαν στον πόλεμο! Βέβαια το σεξ με μια νέα κατάκτηση δεν είναι πόλεμος αλλά μπορεί να έχει δυσάρεστη κατάληξη στη συνεύρεση της μιας βραδιάς και στο τέλος να μείνεις «μπουκάλα» στο κρεβάτι  χωρίς να έχεις κάνει τίποτα και να είσαι και μέσα στα νεύρα σου.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 6 είδη sex που πρέπει να κάνεις στη ζωή σου

 

Πως μπορείς να το αποφύγεις αυτό; Είναι να μάθεις να «διαβάζεις» τον «εχθρό» ώστε να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος για την κάθε στραβοτιμονιά που μπορεί να συμβεί κατά την επίμαχη στιγμή.

Το Activeman ερεύνησε και ανακάλυψε τα λάθη που κάνουν οι γυναίκες και μας απωθούν την τελευταία και πιο κρίσιμη στιγμή.

 

Ο «θάμνος» παίζει ρόλο

Αν δεν είσαι από εκείνους που γουστάρουν τις …τριχωτές καταστάσεις θα μείνεις κάγκελο και ίσως χαλάσει η βραδιά. Μπορεί κάποια στιγμή ο «θάμνος» να είχε επιστρέψει στη μόδα αλλά άλλο να βλέπεις μια γυναίκα με μια διακριτική πόα εκεί κάτω και άλλο να κοντεύει να γίνει κισσός που θέλει να επεκταθεί μέχρι τον αφαλό. Σεξ θέλεις να κάνεις και όχι να παίξεις το κυνήγι του θησαυρού.

 

Να θέλει απόλυτο σκοτάδι

Αν την έχεις «ψαρέψει» από μπαρ τότε δεν την έχει ξαναδεί γυμνή. Επομένως είναι πολύ πιθανό να θέλει να παίξετε την τυφλόμυγα για να κρύψει τυχόν ατέλειες του σώματός της. Δείξε κατανόηση και μην ανάψεις όλα τα φώτα του σπιτιού! Μια νύχτα είναι θα περάσει.

 

Η προστασία δεν είναι πάντα αντρικό μέλημα

Μερικές θεωρούν ότι η προστασία το προφυλακτικό δηλαδή είναι υποχρεωτικό να το έχει πάντα ο άντρας! Αλλά και εμείς άνθρωποι είμαστε και μπορεί να το έχουμε ξεχάσει. Αν δεν έχει… μην προχωρήσεις σε διείσδυση! Καλύτερα να κάνετε …ημίμετρα παρά να βρεθείς με κανένα κουτσούβελο.

 

Πιστεύουν ότι το σεξ συνδέεται με την αγάπη

Δεν είναι λίγες οι φορές που το σεξ της μιας βραδιάς γίνεται αιτία να κολλήσει η άλλη πάνω σου και να μη ξεκολλά. Θα μας πείτε”,” καλό είναι αυτό! Όχι στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν είναι. Το ότι κάνεις καλό σεξ την κάνεις να βλέπεις πυροτεχνήματα”,” αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι και ο πρίγκιπας πάνω στο λευκό άλογο.

 

Αξύριστα πόδια!

Είναι ότι το χειρότερο για μια γυναίκα και δυστυχώς υπάρχουν κάποιες που τα αφήνουν. Αν δεν ξενερώνεις… συνέχισε!

 

Οι τεμπέλες…

Πιάνουν πρώτη θέση στο κρεβάτι παριστάνοντας την φώκια με βαρυστομαχιά που την έχει ξεβράσει το κύμα δεν είναι καθόλου σέξι. Κάντην να ξεκολλήσει ή μην συνεχίζεις.

 

Να σε κάνει να αισθάνεται υπεύθυνος για τους οργασμούς της

Είναι κάποιες που θέλουν να σε καθοδηγήσουν σα να είσαι …δονητής! «Λίγο πιο αριστερά»  τώρα πιο γρήγορα  κόψε λίγο  πάρ  το λίγο ακόμα δεξιά  ώπα καλά είσαι». Συμβουλή  κόψτης το με τη μια για να χαρείς το σεξ!