fbpx

Μάθε πότε πρέπει και πότε δεν πρέπει να της προσφέρεις λουλούδια!

Μάθε πότε πρέπει και πότε δεν πρέπει να της προσφέρεις λουλούδια!

Είναι συνηθισμένο για έναν άνδρα να προσφέρει λουλούδια στη καλή του, όμως δεν μπορείς να της προσφέρεις λουλούδια απλά και μόνο επειδή θέλεις κάτι από αυτήν ή επειδή τα πράγματα δεν πάνε καλά.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Κι όμως έρευνα δείχνει ότι η ιδανική διάρκεια στο σεξ ενισχύει τη σχέση σου

 

Αντίθετα, πρέπει να δημιουργήσεις ένα προηγούμενο του να προσφέρεις λουλούδια όταν τα πράγματα πάνε καλά, όταν δεν ζητάς κάτι. Ναι, είναι κάτι που κάνω και λειτουργεί καλά. Όσο λιγότερο το περιμένει, τόσο περισσότερο θα ενθουσιαστεί.

Μάθε λοιπόν πότε δεν πρέπει να της προσφέρεις λουλούδια:

 

Όταν θες να ζητήσεις συγγνώμη

Ναι, γνωρίζω ότι έχεις δει πολλές κομεντί όπου ο ήρωας το άλλο πρωί εμφανίζεται στην πόρτα της με ένα μεγάλο μπουκέτο λουλούδια και ένα γλυκό φιλί για να ζητήσει συγγνώμη. Μόνο που στην πραγματικότητα δεν λειτουργούν έτσι τα πράγματα. Αν έχει γίνει κάτι για το οποίο κρίνεις πως πρέπει να ζητήσεις συγγνώμη, κάνε το, σαν άνδρας, αλλά ποτέ μα ποτέ μην προσπαθήσεις να την καλοπιάσεις με λουλούδια ή άλλα δωράκια. Πάντως αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά στη σχέση, τότε η λύση δεν είναι τα λουλούδια, όσο το να ψάξεις βαθύτερα να βρεις τι φταίει.

 

Στα πρώτα ραντεβού

Ποτέ δεν πάμε στο πρώτο ραντεβού (ή και στο δεύτερο) με λουλούδια. Είναι σα να λες ότι χρειαζόταν κάποιο δώρο για να βγει μαζί σου. Ελπίζω όμως να μην είναι αυτή η πραγματικότητα.

 

Όταν δεν έχετε βγει ακόμα

Πιστεύεις ότι το να βρει λουλούδια από έναν μυστηριώδη άγνωστο θα την ιντριγκάρει, θα το ψάξει και θα την φέρει πιο κοντά στο να δεχτεί να βγείτε. Όχι, όσο πιο πολύ προσπαθείς να την καλοπιάσεις, τόσο λιγότερο ελκυστικός γίνεσαι και είναι λογικό αυτό. Μην προσφέρεις λουλούδια αν δεν είστε ήδη σε σχέση, σε κάνει να φαίνεσαι ότι προσπαθείς πολύ.

 

Του Αγίου Βαλεντίνου

Πρόκειται για εντελώς εμπορική «γιορτή» και η κίνησή σου θα δείχνει εντελώς τυπική. Υπάρχουν άλλοι καλύτεροι τρόποι να δείξεις ότι την σκέφτηκες εκείνη την ημέρα.

 

Όμως πότε πρέπει να της προσφέρεις λουλούδια;

Διάβασε και μάθε:

 

Επειδή έτσι γουστάρεις

Είστε σε σχέση, νιώθεις καλά μαζί της, τι πιο ωραίο από το να της πάρεις λουλούδια έτσι απροειδοποίητα και από εκεί που δεν το περιμένει; Θα της αρέσει πολύ και θα εκπλαγεί ευχάριστα. Επίσης, για να διατηρηθεί το στοιχείο της έκπληξης, μην το παρακάνεις. Αν παίρνεις λουλούδια κάθε μήνα, θα χαθεί η μαγεία, ενώ αντίθετα θες να δείχνεις αυθόρμητος και απρόβλεπτος. Κράτα το χαλαρό και απρόσμενο, σε φάση «σε σκεφτόμουν».

 

Στην επέτειο

Ένα ωραίο μπουκέτο λουλούδια δεν έβλαψε ποτέ. Είναι ωραία κίνηση και δείχνει ότι νοιάζεσαι για αυτήν και εκτιμάς το χρόνο που περνάτε μαζί.