fbpx

Συγκρίναμε τρεις πρωτεΐνες μυϊκού όγκου και δες τι ανακαλύψαμε

Συγκρίναμε τρεις πρωτεΐνες μυϊκού όγκου και δες τι ανακαλύψαμε

Η εποχή της ανάπτυξης του μυϊκού όγκου πλησιάζει και εσύ θα αποφασίσεις κατά πόσο περισσότερο μυϊκό όγκο θες ή μπορείς να αποκτήσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Συγκρίναμε 3 λιποδιαλύτες και δες τι ανακαλύψαμε

 

Σημαντικό ρόλο εκτός από την προπόνηση παίζει η διατροφή που μέρος της είναι τα πρωτεϊνούχα συμπληρώματα.

Έτσι λοιπόν στο Activeman.gr συγκρίναμε τρία τέτοια συμπληρώματα και δες τι ανακαλύψαμε:

 

 

Άπαχη μάζα δηλαδή..Η αύξηση μυικής μάζας προϋποθέτει αρχικά την αύξηση του σωματικού βάρους  μέρος του οποίου είναι και η μυική μάζα.Η άπαχη μυική μάζα είναι το επόμενο στάδιο. Η lean mass πάντως είναι το συμπλήρωμα που θα σου δώσει τις απαιτούμενες καλές θερμίδες και ένα μείγμα ποιοτικών πρωτεϊνών όπως η προχονευμένη ,η υδρολυμένη και η απομονωμένη πρωτεΐνη γάλακτος για να πετύχεις τελικά την άπαχη μάζα.

 

 

Η Jumbo είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με πολλά πλεονεκτήματα αφού περιέχει εξι διαφορετικούς υδατάνθρακες και πέντε διαφορετικούς τύπους κρεατίνης. Είναι πολύ καλή επιλογή για όσους θέλουν να αυξήσουν την μυική τους μάζα αφού τα διαφορετικά είδη υδατανθράκων δεν ευνοούν την λιποαποθήκευση και παράλληλα οι κρεατίνες αναπληρώνουν το ATP του σώματος .Για όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα η Jumbo κατατάσσεστε ψηλά στις επιλογές του κόσμου.

 

 

Η Mass Gainer της Bioextreme είναι το ιδανικότερο μεταπροπονητικό σημπλήρωμα για την ταχύτερη αποκατάσταση μετά από μια απαιτητική προπόνηση αλλά επιπλέον μπορεί να χρησιμοποιηθεί  και σαν πρωτεινικό σνακ.

Η κρεατίνη και η γλουταμίνη συμβάλουν στην ανάρρωση και στην μυική ανάπτυξη  ,έτσι ώστε να είναι συντομότερα έτοιμοι για την επόμενη σκληρή προπόνηση.Επιπλέον , οι 354 ποιοτικές θερμίδες , τα 25γρ πρωτεΐνης και τα 56γρ υδατάνθρακα που προσφέρει η Mass Gainer Bioextreme λαμβάνονται με μια δόση 90γρ η οποία είναι αρκετά μικρότερη από τις περισσότερες πρωτεΐνες μυικού όγκου που χρειάζονται πολύ μεγαλύτερη ποσότητα σκόνης για να μας δώσουν τα ίδια θρεπτικά συστατικά.