fbpx

Συγκρίναμε 3 λιποδιαλύτες και δες τι ανακαλύψαμε

Συγκρίναμε 3 λιποδιαλύτες και δες τι ανακαλύψαμε

Το Activeman.gr σε συνεργασία με την Sportfood.gr σύγκρινε τρείς από τους καλύτερους λιποδιαλύτες και σου παρουσιάζει τα αποτελέσματα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Είναι τελικά αποτελεσματική η δίαιτα της εναλλασσόμενης νηστείας;

 

Οι λιποδιαλύτες μπορούν να ενισχύσουν αποτελεσματικά την απώλεια βάρους, όταν αυτοί χρησιμοποιούνται σωστά. Οι λιποδιαλύτες είναι συμπληρώματα. Είναι σχεδιασμένοι με τα συστατικά που μπορούν πραγματικά να σου δώσουν μια επιπλέον ώθηση για να κάψεις  λίπος. Δεν μπορούν όμως να αντικαταστήσουν μια σταθερή δίαιτα και ένα πρόγραμμα προπόνησης.

Οι λιποδιαλύτες που συγκρίναμε είναι οι: Jungle Burner,  Galvanize Chrome 33 και Fat killer liquid. Δες τα αποτελέσματα:

 

Jungle Burner

Έχει ενεργά συστατικά που συνδυάζονται άψογα μεταξύ τους με σκοπό την απώλεια λίπους και την ανάδειξη της μυικής μάζας.

Η παρουσία της καφεΐνης σε αυτό το είδος συμπληρωμάτων διατροφής  είναι κάτι συνηθισμένο και μάλιστα σε υψηλές συγκεντρώσεις .

Ο Jungle Burner όμως ξεχωρίζει αφού χρησιμοποιεί την καφεΐνη σε ιδανική αναλογία, όχι σε υπερβολική συγκέντρωση , έτσι ώστε να αξιοποιούνται τα εργογονικά οφέλη της χωρίς συμπτώματα υπερέντασης ή αϋπνίας. Επιπλέον τα εκχυλίσματα που περιέχει ο Jungle Βurner θα ωφελήσουν στην διατήρηση του γλυκαιμικού δείκτη σε χαμηλά επίπεδα και έτσι μειώνεται ο κίνδυνος συσσώρευσης λίπους από τα γεύματα.

 

Galvanize Chrome 33 Burn

Είναι ένας προηγμένος τύπος για τη διαχείριση βάρους με 33 ενεργά συστατικά που επιλέχθηκαν για να υποστηρίξουν τη διατροφή. Ο ειδικός συνδυασμός της προηγμένης φόρμουλας μπορεί να συμβάλει στην τόνωση του μεταβολισμού. Επιπλέον, κάθε κάψουλα 33 Burn περιέχει ένα μοναδικό μείγμα εκχυλισμάτων βοτάνων που μπορούν να υποστηρίξουν τη διαχείριση της πείνας.

 

Fat killer liquid

Είναι ένας αποτελεσματικός λιποδιαλύτης ο οποίος βοηθά να μειώσετε τα ποσοστά λίπους και να αποκτήσεις ένα πιο καλοσχηματισμένο και τονωμένο σώμα. Επιπλέον το Fat killer liquid είναι θερμογενετικό, δηλαδή συμβάλλει στην αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος, δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον ώστε ο οργανισμός να κάψει θερμίδες .