fbpx

Τα 3 μεγάλα «θέλω» των γυναικών για το σεξ

Τα 3 μεγάλα «θέλω» των γυναικών για το σεξ

Σίγουρα έχεις αναρωτηθεί τι συνέβη όταν η καλή σου αρνήθηκε να κάνει σεξ ενώ όλα ήταν ωραία και ειδυλλιακά. Μην έχεις ενοχές αφού υπάρχουν πολλοί λόγοι κάνουν μια γυναίκα να αρνηθεί το σεξ.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Το ξερες ότι τα δάχτυλα σου δείχνουν τι είδους γυναίκα προτιμάς;

 

Από τους πιο συχνούς είναι η κούραση (σωματική και ψυχική), αλλά και το άγχος, η κακή εικόνα για το σώμα της ή οι συναισθηματικές διαταραχές, ιδιαίτερα η κατάθλιψη, η οποία μειώνει την ερωτική διάθεση. Άλλο εμπόδιο μπορεί να είναι κάποια σεξουαλική δυσλειτουργία, όπως δυσκολία στον οργασμό. Τέλος, η άρνηση μπορεί να εκφράζει το θυμό και την εκδίκησή της για μια συμπεριφορά σου που την πλήγωσε (ιδιαίτερα μετά από μια απιστία) ή να πηγάζει από τα προβλήματα στη σχέση και την επικοινωνία σας, με πρωταγωνιστές την κριτική, την γκρίνια, τη λεκτική επιθετικότητα, τις συχνές εντάσεις και τους τσακωμούς.

 

 

Δες ποια είναι τα μεγάλα «θέλω» των γυναίκων για το σεξ σύμφωνα με τον, εξελικτικό βιολόγο στο Πανεπιστήμιο του Νέου Μεξικού.

 

  1. Θέλει ρομαντζάδα

Ερευνα που δημοσιεύτηκε στο TheBritishJournalofPsychology έδειξε ότι οι γυναίκες έλκονται από τους αλτρουιστές. Ακόμα κι αν παίρνεις τον τρεις κι εξήντα βασικό, κάνε τη φιλανθρωπία. Θα το εκτιμήσει πολύ περισσότερο από το να τη γεμίσεις με δώρα, κάτι που η συγκεκριμένη γυναίκα μπορεί και να το πάρει στραβά νομίζοντας ότι τη δωροδοκείς για να τη ρίξεις στο κρεβάτι. Αυτή η τελευταία «γενναιοδωρία» παραείναι αντρική για τα γούστα της.

 

  1. Θέλει αντρίλα

Πρέπει να αφήσεις τις τρίχες σου να μακρύνουν. Μελέτη του onepoll.com που έγινε σε 2.500 γυναίκες έδειξε ότι τα μούσια είναι ένα πολύ καλό δόλωμα για το 56% των γυναικών. Χαλάρωσε, δεν σου είπαμε να γίνεις και σαν τους ZZTop. Οι έρευνες λένε πως τρεις ημέρες αξυρισιάς αρκούν και μάλιστα θεωρείσαι και πολύ πιο ελκυστικός από τους ξυρισμένους ή τους φουλ μουσάτους.

 

 

  1. Θέλει λίγο απ’ όλα…

Πρέπει να κάνεις το σταυρό σου. Θέλει κάποιον που να είναι άντρας, αλλά συγχρόνως και χαλαρός. Οπότε φρόντισε να είσαι κοτσονάτος και μη χαμογελάς σαν χάχας. Ερευνες στο Πανεπιστήμιο της Γιούτα έδειξαν ότι τους πιο ψηλούς και ανοιχτούς (με πλάτες) άντρες, υποσυνείδητα οι γυναίκες τους προτιμούν όταν οι ίδιες είναι σε φάση να… διαιωνίσουν το είδος μας, ενώ, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας, οι πιο «σοβαρές» -τύπου είμαι λίγο βαρύμαγκας- εκφράσεις θεωρούνται πιο σέξι από ένα χαμόγελο