fbpx

Τι κοιτάει εκείνη πρώτα στο σώμα σου πριν το …σεξ!

Τι κοιτάει εκείνη πρώτα στο σώμα σου πριν το …σεξ!

Κάποια στιγμή θα συμβεί, είτε στο σπίτι σου, είτε στο δικό της, είτε ακόμα σε μια παραλία ένα σαββατοκύριακο. Θα καθίσεις αναπαυτικά απέναντι της ημίγυμνος.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τι νομίζεις ότι βλέπουν τα …βλέμματα στο σώμα σου στη παραλία;

 

Εκείνη σίγουρα σε κοιτάει, προσπαθώντας να εστιάσει στο πρόσωπο, όμως η δεύτερη ματιά της σίγουρα κοιτάει ένα ή περισσότερα σημεία του σώματος σου.

Αν λοιπόν νομίζεις ότι θα στοχεύσει απευθείας στο «φούσκωμα» που κάνει ο «μικρούλης» σου, είσαι γελασμένος. Πρώτα θα εξετάσουν το το στήθος και κυρίως στις ρόγες σου.

Οι γυναίκες γουστάρουν να βλέπουν και να …παίζουν με το στήθος του άντρα είναι γνωστό και αποδεδειγμένα επιστημονικά. Γιατί όμως οι κυρίες στοχεύουν πρώτιστα το αντρικό στήθος, κάτι που στη πλειοψηφία κάνουμε εμείς οι άντρες στα δικά τους στήθη;

Και εδώ είναι το μικρό μυστικό των γυναικών που τις καθοδηγεί να στοχεύουν στο στήθος σου, που αν είναι και καλά γυμνασμένο τις τρελαίνει ακόμα περισσότερο. Περίπου το 50% των ανδρών σύμφωνα με έρευνες ερεθίζονται περισσότερο από τις ρώγες του στήθους και φυσικά το ξέρουν καλά οι κυρίες!

Με αρχή το στήθος σου εκείνη σχεδιάζει και φυσικά το πράττει αν την αφήσεις να κινεί αχόρταγα σε όλο το σώμα σου τα χέρια της και να αντιδρά με τις φευγαλέες παραλλαγές της αναπνοής σου καθώς κινείται πάνω σου! Έτσι πετυχαίνει τον στόχο της να κάνει τον «μικρούλη» σου ντούρο!