fbpx

Τι μπορεί να συμβαίνει όταν η …κοντή κάλτσα πάει στα χιόνια;

Τι μπορεί να συμβαίνει όταν η …κοντή κάλτσα πάει στα χιόνια;

Στα χιόνια και γενικά στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ντυνόμαστε καλά και προσπαθούμε να μην κρυώσουμε.

Ωστόσο η μόδα φαίνεται ότι νικάει το κρύο. Η μόδα των τελευταίων χρόνων, η κοντή κάλτσα, που βγήκε για το καλοκαίρι αλλά έγινε και must του χειμώνα ακόμα και στις πιο παγωμένες περιοχές της Ευρώπης…. Γιατί λοιπόν να μην γίνει χειμερινή μόδα και στην Ελλάδα;

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Γυμνός αστράγαλος και μοτοσικλέτα: Όταν η μόδα νικάει το κρύο και την ασφάλεια

 

Έτσι λοιπόν δεν είναι λίγοι εκείνοι που μπορεί να ντύνονται πολύ καλά γενικώς, εκτός βέβαια από τα πόδια, που χάριν του …γυμνού αστραγάλου, δηλαδή της κοντής κάλτσας, απλά κρυώνουν.

 

 

Η αλήθεια είναι όμως άλλη. Στην πραγματικότητα δεν κρυώνουν πολύ, αλλά ελάχιστα, αφού την περισσότερη ώρα βρίσκονται σε θερμαινόμενο περιβάλλον, είτε είναι σπίτι,  κατάστημα ή ακόμα και ένα όχημα. Έτσι λοιπόν ο χρόνος που μένουν έξω, ακόμα και στα χιόνια, είναι ελάχιστον για να κρυώσουν!

Από την άλλη, όσοι αναγκάζονται να μένουν για ώρα έξω στο κρύο ή στα χιόνια, τότε τους βλέπουμε να φορούν είτε ψηλές χοντρές κάλτσες, είτε κατά το συνηθέστερο ζεστά μποτάκια.

Το πρόβλημα εμφανίζεται σε εκείνους που φορούν κοντές κάλτσες το καταχείμωνο, όταν αναγκαστούν να μείνουν πολύ ώρα έξω. Τότε είναι που αρχίζουν να κρυώνουν, αφού οι κάλτσες αυτές, είναι κοντές και είναι φτιαγμένες από το ανάλογο λεπτό και θερινό ύφασμα!

Με δυο λόγια μπορεί η μόδα να είναι όμορφη, όμως θα πρέπει να σκεφτείς αν ο προγραμματισμός σου θα ισχύσει ή για κάποιον ανυπέρβλητο λόγο θα μείνεις έξω στη παγωνιά με τα πόδια σου εκτεθειμένα!

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Facebook