fbpx

#31102018

#31102018

  • Tα σημεία του αντρικού σώματος που προσέχουν οι γυναίκες, όπως προέκυψαν από τις απαντήσεις 12.000 γυναικών είναι 30 την κορυφή βρίσκονται οι ώμοι, με τις γωνίες του προσώπου να ακολουθούν. Τρίτη στη λίστα βρίσκεται η πλάτη, ενώ ακολουθούν τα σαρκώδη χείλη και το πίσω μέρος του λαιμού!
  • Τα χόμπι είναι οι δραστηριότητες που ο άνθρωπος κάνει χωρίς πίεση και απολαμβάνει περισσότερο. Με το να αναλογιστούμε τι είναι αυτό που μας αρέσει πιο πολύ να κάνουμε τον ελεύθερο χρόνο μας μπορεί να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για τον επόμενο επαγγελματικό μας σταθμό. Είναι σίγουρα μια καλή αρχή!
  • Το να βγάλεις τα ρούχα σου όταν είναι να πέσεις για ύπνο θα σε κάνει να κοιμηθείς σαν πουλάκι, λέει ο δρ. Winter. Η θερμοκρασία του σώματος μειώνεται κατά τη διάρκεια του ύπνου και ανεβαίνει λίγο πριν ξυπνήσεις. Η πρόσθετη μόνωση από τα ρούχα μπορεί να επηρεάσει αυτή τη φυσική διακύμανση. Συνεπώς, όταν η θερμοκρασία σου πέφτει και φοράς ρούχα, μπορεί αυτομάτως να σε κάνει να ξυπνήσεις ιδρωμένος τα βράδια. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις τη θερμοκρασία του σώματός σου να αυξομειωθεί χωρίς διακοπές και χωρίς να παρέμβεις εσύ.
  • Εκείνοι που δεν πηγαίνουν στο κρεβάτι πριν από τις πρώτες… πρωινές ώρες καταλήγουν να καταναλώνουν κατά μέσο όρο 248 επιπλέον θερμίδες την επόμενη μέρα, σύμφωνα με μια μελέτη στο επιστημονικό περιοδικό Obesity. Το στρες στο σώμα σας από την κόπωση (εξαιτίας της έλλειψης ύπνου) διακόπτει την ισορροπία της γκρελίνης και της λεπτίνης, των δύο ορμονών που ρυθμίζουν την πείνα και σηματοδοτούν στον εγκέφαλο αν πρέπει να αναζητήσει φαγητό ή αν είναι πλήρης ο οργανισμός. Ως αποτέλεσμα, οι άνθρωποι που κοιμούνται τακτικά μόνο 5 ώρες την ημέρα έχει βρεθεί να έχουν 50% περισσότερες πιθανότητες να είναι παχύσαρκοι από εκείνους κοιμούνται 8 ώρες.