fbpx

Το Λεμονογυράδικο έχει το μυστικό των γεύσεων και το λέει (Video)

Το Λεμονογυράδικο έχει το μυστικό των γεύσεων και το λέει (Video)

Το λεμόνι ταιριάζει τέλεια στα καλοψημένα κρεατικά στα κάρβουνα και γι αυτό στο Λεμονογυράδικο το χρησιμοποιούν πολύ. Άλλωστε γι΄ αυτό το στέκι αυτό της Αγίου Δημητρίου λέγεται Λεμονογυράδικο.

Το λεμόνι δυναμώνει τις γεύσεις, αλλά εξαρτάται από τον τρόπο που το χρησιμοποιείς και εκεί στο Λεμονογυράδικο ξέρουν να το χρησιμοποιούν σωστά και οι γεύσεις γίνονται πανοστιμές

Αν κάνεις διατροφή σίγουρα θα γνωρίζεις για το λεμόνι, όπως θα γνωρίζεις και για τα ψητά στα καρβουνά, ειδικά το κοτόπουλο που είναι απολύτως διατροφικό. Αν το παραγγείλεις και με το ρύζι που φτιάχνουν, τότε έχεις ένα πλήρες διατροφικό γεύμα.

Αλλά στο Λεμονογυράδικο δεν υπάρχουν μόνο διατροφικά πράματα. Υπάρχουν όλα τα καλά, από γύρο, από σουτζουκάκια, πανσέτες, σεφταλιά και άλλα πολλά που αξίζουν να το στρώσεις με ρετσίνα ή μπύρα.

Στο λεμονογυράδικο κάνουν πολλά πράματα δικά τους με πρώτη φυσικά την πάπρικα που είμαστε βέβαιοι ότι τέτοια γεύση δεν θα βρεις πουθενά.

Το βέβαιο είναι ότι αν πεινάς πολύ το Club Γύρου αξίζει και εκεί το φτιάχνουν με πίτα.

Το Burger δεν είναι από αυτά που ξέρεις, είναι διαφορετικό με χειροποίητο μπιφτέκι και γεμάτο νοστιμιά

Κάνεις δεν κάνεις διατροφή το κοτόπουλο στα κάρβουνα ψημένο με την τεχνική του Λεμονογυράδικου είναι …λουκούμι. Μπορείς να το πάρεις με την κλασσική πατάτα την τηγανητή ή με ρύζι που μαγειρεύουν εκεί.

Η τορτίγια με το κοτόπουλο σουβλάκι είναι όλα τα λεφτά και αξίζει να φας όχι μόνο μία

Και επειδή η πάπρικα πάει με τα κρεατικά εκεί στο Λεμονογυράδικο τη φτιάχνουν μόνοι τους και η γεύση της είναι μοναδική.

Τηλέφωνο: 231 021 7313