fbpx

Να γιατί οι γυναίκες …ξεσηκώνονται όταν βλέπουν τον άντρα να πλένει πιάτα

Να γιατί οι γυναίκες …ξεσηκώνονται όταν βλέπουν τον άντρα να πλένει πιάτα

Το να πλένει πιάτα ένας άντρας είναι μια εικόνα ιδιαίτερα ξεσηκωτική για τις γυναίκες. Έτσι το Activeman.grαποφάσισε να δώσει λύση στο μυστήριο και βρήκε μια έρευνα που λέει ότι οι γυναίκες ερεθίζονται γενικά με τους άντρες που κάνουν δουλειές στο σπίτι.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Οι 12 μύθοι που κάνουν τις σχέσεις πραγματικές!

 

Όμως αυτό τελικά είναι κάτι γενικό. Στις γυναίκες γενικά τις αρέσει να τις βοηθάς στο σπίτι αλλά το πλύσιμο των πιάτων είναι μια άλλη φάση γι΄ αυτές όπως τουλάχιστον μας αποκάλυψαν.

Δες λοιπόν ποια είναι τα ερεθίσματα που ξεσηκώνουν τη γυναίκα:

 

  1. Η αμφίεση και η πίσω όψη

Συνήθως όταν πλένεις πιάτα είσαι είτε ημίγυμνος είτε με ένα μπλουζάκι. Η εικόνα σου  ειδικά η πίσω πλευρά από τα πόδια μέχρι τη πλάτη σου είναι αυτή που ερεθίζει τις κυρίες.

 

 

  1. Το νερό

Το νερό ανέκαθεν ήταν πολύ σεξουαλικό μαζί με τη σαπουνάδα γίνεται ακόμα περισσότερο ειδικά αν κατά λάθος πιτσιλιστής και μείνει λίγο σαπουνάδα στο στήθος σου για παράδειγμα… εκείνη βέβαια θα φροντίζει να τη …σκουπίσει.

 

 

  1. Η εικόνα της …επιβολής

Κάποιες που είναι λίγο πιο …βιτσιόζες το βλέπουν αλλιώς το θέμα και η στάση σου μπροστά στο νεροχύτη και μάλιστα αν είσαι ημίγυμνος είναι που τις τρελαίνει. Αν πάλι είσαι ημίγυμνος και φοράς ποδιά τότε είναι κάτι που τις ξεσηκώνει ακόμα περισσότερο.