fbpx

Αυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι σε περιμένει να κάνεις την πρώτη κίνηση!

Αυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι σε περιμένει να κάνεις την πρώτη κίνηση!

Το μυαλό της γυναίκας είναι πραγματικά ένας τεράστιος λαβύρινθος. Ποτέ δεν είσαι σίγουρος τι θέλει. Θέλει να την πλησιάσεις; Θέλει να την φλερτάρεις; Σε βλέπει μόνο φιλικά; Τόσα πολλά ερωτήματα που πραγματικά σε αγχώνουν και δεν ξέρεις πότε πρέπει να κάνεις παιχνίδι. Ευτυχώς υπάρχουν μερικές λεπτομέρειες που μπορούν να προδώσουν τη διάθεση της κοπέλας που βρίσκεται απέναντι σου.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί τελικά είναι καλό να τα φτιάξεις με μεγαλύτερη και κυρίως με 40αρα!

 

Τις περισσότερες φορές οι γυναίκες περιμένουν από τους άντρες να κάνουν την πρώτη κίνηση. Για αυτό το λόγο παρακάτω θα βρεις ποια είναι τα σημάδια που σου δίνει μια γυναίκα που περιμένει από εσένα να κάνεις την πρώτη κίνηση. Μη βιαστείς και δώσε λίγη σημασία στη γλώσσα του σώματος της. Έτσι θα ξέρεις κάθε φορά αν είναι διαθέσιμη για να την πλησιάσεις! Δες επίσης 10 μυστικά για να καταλάβεις τις γυναίκες!

Πως θα καταλάβεις ότι περιμένει να κάνεις την πρώτη κίνηση

 

Το βλέμμα τα λέει όλα

Όταν μια γυναίκα ενδιαφέρεται για σένα, θα υπάρξει μια ανταλλαγή σε βλέμματα. Θα σε κοιτάει προσπαθώντας να σου δώσει να καταλάβεις ότι θέλει να την προσεγγίσεις. Το βλέμμα της επίσης δε θα ξεκολλάει από πάνω σου ακόμα και τις στιγμές που εσύ θα κοιτάς κάπου αλλού.

 

Σε τσεκάρει

Αυτή είναι η συνέχεια από το παραπάνω. Άπαξ και σε εντοπίσει και της αρέσεις θα σε κοιτάξεις από πάνω μέχρι κάτω. Θα σε σκανάρει κανονικότατα για να μπορέσει να σε καταλάβει όσο μπορεί για αρχή και έπειτα να αποφασίσει αν όντως αξίζει να συνεχίσει το “παιχνίδι”.

 

Πρόσεξε τη γλώσσα του σώματος

Δώσε βάση στις λεπτομέρειες. Σε αγγίζει όταν σου μιλάει; Γλείφει τα χείλια της; Πίστεψε με δεν το κάνει γιατί την ενοχλεί το κραγιόν! Είναι καθαρά σημάδια ότι της αρέσεις και σε περιμένει για να κάνεις την πρώτη κίνηση. Βέβαια, όλες οι γυναίκες δεν είναι ίδιες και έχουν πιο διακριτικά χαρακτηριστικά που τις προδίδουν όπως το παιχνίδι με τα μαλλιά και το αμείωτο ενδιαφέρον προς το πρόσωπο σου.

 

 

Είναι τριγύρω σου

Είναι αλήθεια πως αν εντοπίσουμε ένα αρσενικό που μας αρέσει, φροντίζουμε έτσι ώστε να βρισκόμαστε πάντα στο πεδίο βολής του. Θέλουμε να τον κάνουμε να μας προσέξει, προκειμένου να έρθει και να κάνει την κίνηση του. Είναι αυτό που λέμε πονηρό θηλυκό!

 

Κάνει ψιλή κουβέντα

Οι περισσότερες γυναίκες επειδή φοβούνται να “φάνε” άκυρο, μπορούν να συζητήσουν για οτιδήποτε εκτός από το γεγονός ότι την ενδιαφέρεις. Σίγουρα θα προσπαθήσει με έμμεσο τρόπο να ρίξει τη μπάλα στη μεριά σου. Μη χάσεις χρόνο εκμεταλλεύσου το και παίξε σωστά.

 

Χάνει τα λόγια της

Όταν μας αρέσει πραγματικά κάποιος, τότε δεν είναι λίγες οι φορές που χάνουμε τα λόγια μας. Μη φανταστείς σαν τις ταινίες που απλά υπάρχει μια άβολη σιωπή, απλά μερικές μας προτάσεις δε βγάζουν πάντα νόημα. Σίγουρα ξέρεις πως είναι γιατί δεν το παθαίνουμε μόνο εμείς.

 

 

Θέλει να σε μάθει

Θέλει πραγματικά να μάθει τα πάντα για σένα. Πόσα αδέρφια έχεις, τη δουλειά κάνουν οι δικοί σου, που μεγάλωσες, αν σπούδασες, τι σπούδασες, τι δουλειά κάνεις. Μην τρομάζεις γιατί όταν έρθει η στιγμή και την βρεις αντίστοιχα ενδιαφέρουσα θα θελήσεις και εσύ να μάθεις όσα περισσότερα μπορείς για εκείνη.

 

Σου λέει να βγείτε

Ε, θα το πω γιατί δε θα αντέξω. Μερικές φορές καίτε μαζούτ και όσα σημάδια να σας δώσουμε δεν χαμπαριάζετε. Οπότε κάνουμε μια πρώτη δειλή κίνηση και σας προσκαλούμε σε κάποιο event ή για σινεμά. Κάτι χαλαρό χωρίς να φανεί ότι αυτό που πραγματικά θέλουμε είναι να βγούμε ραντεβού.

 

Δεν έχει μάτια για άλλον

Ήρθε κάποιος δίπλα της και προσπαθεί να της πιάσει την κουβέντα, ενώ αυτή απλά έχει σκαλώσει σε εσένα; Τσάμπα ο κόπος του ανθρώπου. Αν δούμε κάποιον που μας αρέσει, ο στόχος έχει κλειδώσει και θα κάνουμε τα αδύνατα, δυνατά για να ανταλλάξουμε έστω και μια κουβέντα μαζί σου.

 

Θέλει να είναι κοντά σου

Αν ο άλλος δε μας ελκύει, τότε τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα. Δε θέλουμε να μας αγγίζει, αδιαφορούμε για ότι κουβέντα μας κάνει. Αντίθετα όταν μας ελκύει ο άλλος, απολαμβάνουμε τη συζήτηση, όποια και αν είναι αυτή, επιζητούμε κάποιου είδος επαφής και θέλουμε να τον γνωρίσουμε παραπάνω.

 

 

Σε “παρακολουθεί”

Αγόρια μου πάρτε το απόφαση. Ζούμε σε μια εποχή που με το που βάλουμε κάποιον στο μάτι, έχουμε φύγει σφαίρα στο facebook. Να δούμε τι γίνεται, τι σου αρέσει, αν υπάρχει κάποια, αν έχουμε κοινούς φίλους τους οποίους μπορούμε να ρωτήσουμε για εσένα. Α, και να περιμένουμε καρτερικά το friend request!

 

Σε μιμείται

Μην πάει το μυαλό σου σε κάτι τραγικό. Αντιγράφει απλά τις κινήσεις σου που θεωρεί γοητευτικές. Τις περισσότερες φορές γίνεται χωρίς να το καταλαβαίνει. Για αυτό ακριβώς είναι και ο τέλειος τρόπος για να καταλάβεις αν της αρέσεις. Παρατήρησε τον τρόπο που κρατάει το ποτήρι της πριν και αφού μιλήσετε, για παράδειγμα.

 

Γελάει πάντα μαζί σου

Νομίζω είναι από τα πιο κλασικά σημάδια. Μπορεί να πεις κάτι το οποίο να μην είναι το καλύτερο ανέκδοτο του κόσμου, εκείνη όμως θα το θεωρήσει πετυχημένο και θα γελάσει. Γενικότερα θα εκτιμάει την αίσθηση του χιούμορ σου, ακόμα και αν δεν ταιριάζουν απόλυτα αυτά που θεωρεί ο καθένας αστεία.

 

Ανοίγεται

Θα σου πει κάτι προσωπικό για αυτήν. Κάτι που της συνέβη, για την οικογένεια της, για κάτι που την απασχολεί. Θα θελήσει, ουσιαστικά, να αποκτήσει μια μεγαλύτερη οικειότητα μαζί σου. Αν εντοπίσεις κάτι τέτοιο, μην το αφήσεις και ασχολήσου. Ίσως να καταφέρετε να χτίσετε μια καλή βάση έτσι.