fbpx

Αν θέλει να σε δέσει τότε μάθε γιατί είναι καλό να την αφήσεις…

Αν θέλει να σε δέσει τότε μάθε γιατί είναι καλό να την αφήσεις…

Θυμάστε ή έχετε ακούσει τη …κλασσική πλέον ταινία «9 ½ Εβδομάδες»;  Εκείνη την τρελή ερωτική ιστορία με την εκρηκτική Κιμ Μπασιντζερ και τον απίθανο Μίκι Ρούρκ! Μια ταινία που εκείνη την εποχή κατέρριψε τα ταμπού και συζητιέται μέχρι και σήμερα! Ειδικά όταν η Μπάσινζερ”,” σε ένα από τα πολλά ερωτικά παιχνίδια που έκαναν στο διαμέρισμα άφησε τον Μίκι δεμένο σε μία κολώνα του σπιτιού….

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτές είναι οι 7 super τεχνικές των γυναικών που ξεσηκώνουν τον …μικρούλη σου

 

Ας μην γελιόμαστε! Ο έρωτας με τη καλή μας δεν είναι μόνο η μια και γνωστή πατροπαράδοτη στάση… Ο έρωτας απαιτεί φαντασία και απελευθέρωση. Και ένας απελευθερωμένος άνδρας κερδίζει τη γυναίκα ειδικά αν είναι απλά σε σχέση! Σου είπε να σε δέσει; Η ακόμα το προσπάθησε και εσύ αρνήθηκες; Μάλλον έκανες τη λάθος επιλογή!

 

 

Στο ερωτικό παιχνίδι όλα επιτρέπονται… αρκεί να συναινούν ψυχικά και σωματικά και οι δύο σύντροφοι. Εάν όμως το παιχνίδι αυτό γίνει προϋπόθεση για τη διέγερση ή τον οργασμό του άνδρα  αγκυλώνοντας το ζευγάρι σε μια σεξουαλική συμπεριφορά που απαιτείται με επίμονο και επαναληπτικό τρόπο τότε είναι σημαντικό οι σύντροφοι να απευθυνθούν μαζί σε ψυχολόγο ειδικευμένο στη σεξουαλική υγεία έτσι ώστε να φέρουν μια ισορροπία στο ερωτικό παιχνίδι που -ιδανικά- δεν είναι εγωκεντρικό και εστιακό καθώς καθρεφτίζει τα «θέλω» δύο συντρόφων».

 

 

Τα ερωτικά παιχνίδια καταρρίπτουν τα ταμπού φέρνουν πιο κοντά το ζευγάρι και απλά ο έρωτας αποκτά ενδιαφέρον…

Βέβαια υπάρχουν αρκετοί που είναι πουριτανοί βάζοντας το «εγώ» του άνδρα πάνω απ΄ όλα. Τα πάντα είναι σχετικά και πάντα εξαρτώνται και από τη σύντροφο όχι μόνο από εμάς. Αφήστε λοιπόν το εαυτό σας χαλαρό και παίξτε παιχνίδι. Δεν θα χαθεί ο ανδρισμός σας δοκιμάζοντας κάτι νέο.

 

 

Αφήστε την να σε δέσει  αν της αρέσει. Να νιώσει ότι κυριαρχεί… και δεν θα χάσεις στο τέλος της ιστορίας αφού πάντα θα είσαι χωρίς… δεσμά στα χέρια!

Είναι σημαντικό από τη μια να ανακουφίσουμε τη γυναίκα αυτή που εγκλωβίζεται στα στερεότυπα κι από την άλλη να την ενισχύσουμε να μιλά ανοιχτά με το σύντροφό της για κάθε ερωτικό παιχνίδι που της γεννά δυσφορία  αγωνία και άγχος» αναλύει ο Θάνος Ασκητής.

Οι περισσότεροι βέβαια φοβούνται ότι θα υπάρξει μια …πρωκτική διέγερση εις βάρος τους από μέρους της συντρόφου. Αλλά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει ποτέ χωρίς τη συναίνεση αφού αυτή είναι η σημασία του έρωτα. Η συναίνεση είναι το πρώτιστο και αυτό είναι κάτι που έρχεται μόνο του στην διάρκεια της πράξης χωρίς ομιλίες και «συμβόλαια»

 

 

Από την άλλη υπάρχουν και οι άνδρες  που τους αρέσει η πρωκτική διέγερση από τη γυναίκα και φοβούμενοι μη θεωρηθούν γκέι καταπιέζουν αυτό το αίσθημα. Είναι όμως έτσι;  Ο άνδρας που αποζητά την πρωκτική διέγερση από τη σύντροφό του δε σημαίνει πως είναι ομοφυλόφιλος έχει δικαίωμα στη διεκδίκηση της ηδονής του αλλά και σε μια ειλικρινή επικοινωνία με την παρτενέρ του. Η γυναίκα σύντροφος από την άλλη έχει επιλογή να ακολουθήσει ή όχι το σύντροφό της σε αυτό του το «θέλω».

Παίξτε με τη σύντροφο αφεθείτε στα χέρια της ακόμα και αν τα δικά σας είναι δεμένα. Ξεχάστε για μια στιγμή το στερεότυπο ότι ο άνδρας δένει τη γυναίκα… Στερεότυπα στον έρωτα δεν υπάρχουν”,” υπάρχει συναίνεση και ηδονή.