fbpx

Ένα μικρό ξενοδοχείο σε μια παραμυθένια τοποθεσία !

Ένα μικρό ξενοδοχείο σε μια παραμυθένια τοποθεσία !

Η Aman Resorts ανακοίνωσε μόλις το τέταρτο ξενοδοχειακό της συγκρότημα στην Ιαπωνία, που θα ανοίξει τις πύλες του το 2023.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ταξίδι στην Αλάσκα, ταξίδι στην άκρη της Γης μία μοναδική εμπειρία!

 

Aman Niseko το λένε και είναι φωλιασμένο πάνω στις πλαγιές των βουνών της επαρχίας Niseko, στη νήσο Χοκάιντο.

Με μόλις 30 δωμάτια στο δυναμικό του, δίνει έμφαση στην ευεξία και τον διαλογισμό, αλλά και στη χαλάρωση που προσφέρει η παραμυθένια φύση των 460 στρεμμάτων του.

 

 

Στις εσχατιές της βόρειας Ιαπωνίας θα λειτουργήσει λοιπόν ένας απομονωμένος παράδεισος που έχει κάτι όλη τη χρονιά. Από τις χιονισμένες πλαγιές του χειμώνα και τις περιώνυμες πίστες του σκι μέχρι και τις δραστηριότητες αναψυχής του καλοκαιριού, όπως η πεζοπορία, η ορειβασία και το rafting στα γύρω ποτάμια.

 

 

Εδώ τον πρώτο λόγο έχει η παρθένα φύση, τα βουνά, τα δάση και το υγρό στοιχείο, σφυρηλατώντας ένα τοπίο που ηρεμεί το μάτι και το μυαλό.

 

 

Το Aman Niseko είναι χτισμένο στο παραδοσιακό στιλ των ιαπωνικών ξενώνων, των περίφημων ryokan, προσφέροντας απλόχερη θέα και χαρακτηριστική της περιοχής φιλοξενία.

Το εσωτερικό διατηρείται σε μίνιμαλ αισθητική, με ζεστές παλέτες και ατμοσφαιρική επίπλωση. Η ίδια η κατασκευή σέβεται εξάλλου το περιβάλλον, με φυσικά υλικά και παραδοσιακή δόμηση.

 

 

Όσο για τις υπηρεσίες χαλάρωσης και ευεξίας, δεν έχουν πραγματικά τέλος, από σπα και ολιστικές θεραπείες μέχρι και ό,τι έχει να προσφέρει η Δύση και η Ανατολή σε όρους fitness και wellness.