fbpx

Αν έμεινες και πάλι μπακούρι στη παραλία είναι καιρός για αυτοκριτική!

Αν έμεινες και πάλι μπακούρι στη παραλία είναι καιρός για αυτοκριτική!

Για ακόμα μια φορά έμεινες μπακούρι στη παραλία στην έξοδο του σαββατοκύριακου για μπάνιο;

Μην απογοητεύεσαι επειδή τα μπακούρια πάνε στη παραλία καιμπακουρία επιστρέφουν οι περισσότεροι, όμως είναι καιρός να κάνεις την αυτοκριτική σου για να βρει ποιο είναι το λάθος, αν υπάρχει.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα 3 κακά που μπορεί να πάθεις αν δεν κάνεις συχνά σεξ!

 

Δες λοιπόν και αναρωτήσου:

  1. Έμεινες με την αντροπαρέα

Αν και οι γυναίκες είναι μόνες οι περισσότερες οι …περισσότεροι άντρες αποφασίζουν να μείνουν με τις αντροπαρέες κάτι που μειώνει πολύ τις πιθανότητες να βρούνε κάποια σχέση. Αν το έκανες αυτό, τότε σου αξίζει που είσαι μπακούρι για ακόμα μια φορά.

  1. Δεν προετοιμάστηκες

Δυστυχώς οι περισσότερες αναζητήσεις γίνονται μέσω των socialmedia φυσικά με ελάχιστες επιτυχίες, όμως κάποιες φορές πιάνει το θέμα. Αν λοιπόν δεν έκανες καθόλου προετοιμασία από τα socialτότε εξαφάνισες και την παραμικρή πιθανότητα να βρεις παρέα.

  1. Ξεχάστηκες με την παρέα που ενώθηκε με μια άλλη παρέα και….

Όσο πιο μεγάλη είναι η παρέα, τόσο δυσκολεύουν τα πράματα γιατί απλά ξεχνιέσαι. Πλάκα, παιχνίδια στην άμμο, κολύμπι, μπύρες και το «κυνήγι» πάει στράφι εκτός αν εκείνη σου την πέσει ή την δεις μπροστά στο οπτικό σου πεδίο.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τι μπορεί να συμβεί αν δεις …αυτό στη παραλία;

 

Το να σου τη πέσει μια γυναίκα όταν είσαι με μεγάλη αντροπάρεα είναι σχετικά δύσκολο, εκτός αν εκείνη έχει μεγάλο θάρρος!!! Αν και θεωρητικά θα ήταν πιο εύκολο να ξεμοναχιάσεις μια και να μην χαλάσει η παρέα σου, τελικά δεν είναι!

  1. Κόλλησες με τον …κολλήτο

Από την άλλη αν είσαι με τον κολλητό σου ή κάποιο φίλο έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεις κάποια. Ο λόγος είναι απλός: Έχεις περισσότερο χρόνο να δεις, να …σκανάρεις και να …επιτεθείς. Από την άλλη εκείνη πιο εύκολα θα έρθει κοντά σε δύο φίλους, παρά σε μια μεγάλη αντροπαρέα. Βέβαια το πρόβλημα είναι με τον κολλητό που θα μείνει μόνος του, αλλά αφού είναι κολλητός, είναι βέβαιο ότι θα το κατανοήσει.

  1. Πήγες μόνος σου παραλία αλλά έκανες τις μπακουρίστικες βλακείες

Έκανες τις πιο επικίνδυνες βουτιές από βατήρες, βράχια και μόλους. Η δεν πλήρωσες ξαπλώστρα και έκατσες στη σκιά που δημιουργεί η ξαπλώστρα των κοριτσιών δίπλα. Έκανες τον σφίχτη… είπαμε έχεις κορμί αλλά όχι να το δείχνεις σαν παγώνι. Κάτι τέτοια δεν αρέσουν στις κυρίες. Και ίσως πολλά άλλα που δεν δείχνουν σοβαρότητα.

Σκέψου λοιπόν και οργάνωσε καλά τη στρατηγική σου για το ερχόμενο σαββατοκύριακο!