fbpx

Τελικά οι Ραμαζότι αγαπάνε την Ελλάδα και τη Μύκονο!

Τελικά οι Ραμαζότι αγαπάνε την Ελλάδα και τη Μύκονο!

Μεγάλη αδυναμία στη Μύκονο έχει ολόκληρη η οικογένεια του Ερος Ραμαζότι καθώς, πέρα από τον ίδιο, διακοπές στο νησί των ανέμων έκανε και η μεγαλύτερη κόρη του.

Η 25χρονη Αουρόρα Ραμαζότι βρέθηκε στη Μύκονο μαζί με τον σύντροφό, Goffredo Cerza και απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Το μωρό από το εξώφυλλο του «Nevermind» μεγάλωσε και μηνύει τους Nirvana

Με μαύρο σέξι μπικίνι η Αουρόρα Ραμαζότι έκλεψε τις εντυπώσεις ενώ όταν ο σύντροφός της εντόπισε τον φωτογράφο του NDP άρχισε τα πειράγματα και έδειχναν και οι δύο να το απολαμβάνουν.

 

 

Η Αουρόρα Ραμαζότι είναι η κόρη του Ερος Ραμαζότι από τον πρώτο του γάμο με την Ελβετή Μισέλ Χούντζιγκερ (πασίγνωστη τηλεοπτική προσωπικότητα στην ιταλική τηλεόραση). Χώρισαν το 2002 και στη συνέχεια ο Ραμαζότι παντρεύτηκε με το μοντέλο Μαρίκα Πελεγκρινέλι, με την οποία επίσης χώρισε.

 

 

Η Αουρόρα Ραμαζότι είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και συχνά μοιράζεται με τους δύο εκατομμύρια followers στο Instagram φωτογραφίες όπου εκφράζει την αδυναμία που έχει στους γονείς της και στα τέσσερα ετεροθαλή της αδέρφια.

H Αουρόρα είναι αρραβωνιασμένη με τon Goffredo Cerza, ο οποίος όπως είναι ολοφάνερο δραστηριοποιείται στον χώρο του fitness.