fbpx

Αν τα φρύδια σου μεγάλωσαν, δες πως θα τα περιποιηθείς!

Αν τα φρύδια σου μεγάλωσαν, δες πως θα τα περιποιηθείς!

Τα φρύδια συνήθως εμείς οι άντρες τα παραμελούμε θεωρώντας ότι είναι ένα αποκλειστικό …προνόμιο της γυναικείας περιποίησης!

Πάνε χρόνια όμως που αυτός ο μύθος έχει καταρριφθεί και πλέον οι γυναίκες δεν θέλουν να βλέπουν ένα όμορφο αρρενωπό ανδρικό πρόσωπο με τεράστια και ατημέλητα φρύδια!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί η ρουτίνα περιποίησης σου πρέπει να έχει και κρέμα σώματος!

 

Ούτε και σένα θα σου αρέσει όταν κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Δε χρειάζονται υπερβολές και μεγάλες αλλαγές αλλά μόνο μερικά βήματα για να αναδείξεις το φυσικό τους σχήμα.

Δες πως θα τα περιποιηθείς:

 

 Χρησιμοποίησε ψαλιδάκι για να τριμάρεις ελαφρώς τα φρύδια σου

Τα ανδρικά φρύδια συνήθως είναι ακανόνιστα, παχιά και πυκνά. Αν έχεις λίγα και λεπτά φρύδια τότε μπορείς να παραλείψεις αυτό το βήμα. Εάν όμως έχεις αρκετές τρίχες, το πρώτο βήμα που έχεις να κάνεις είναι να τριμάρεις ελαφρώς τα φρύδια σου με ένα ψαλιδάκι. Υπάρχουν δύο τρόποι για να τριμάρεις με επιτυχία τα φρύδια σου. Ο πρώτος τρόπος είναι χτενίζοντας τα φρύδια σου προς τα πάνω και ψαλιδίζοντας τις περισσευόμενες τρίχες κατά μήκος του φρυδιού. Ο δεύτερος τρόπος είναι με τη βοήθεια μιας χτένας έτσι ώστε να έχεις καλύτερο έλεγχο και να τριμάρεις πιο ομοιόμορφα.

 

Aφαίρεσε τις τρίχες ανάμεσα στα δύο φρύδια

Δεύτερο βήμα είναι το να αφαιρέσεις τις τρίχες μεταξύ των δύο φρυδιών. Αυτό που θέλουμε να αποφύγουμε είναι το μονόφρυδο το οποίο δεν είναι καθόλου κολακευτικό και κάνει κάθε ανδρικό πρόσωπο να φαίνεται άγριο και απεριποίητο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κοινό τσιμπιδάκι φρυδιών, υπάρχουν όμως κι άλλες τεχνικές που ίσως προτιμάς. Αυτές είναι το threading, μια τεχνική με κλωστές, η αποτρίχωση και το ξύρισμα. Για αυτές βέβαια καλό θα ήταν να ζητήσεις τη βοήθεια ενός αισθητικού ή μπαρμπέρη γιατί είναι διαδικασίες που απαιτούν μεγαλύτερη δεξιοτεχνία.

 

Καθάρισε τη περιοχή κάτω από το φρύδι

Στη συνέχεια πρέπει να καθαρίσεις τη περιοχή κάτω από το φρύδι, ξανά με μια από τις τακτικές που αναφέρθηκαν στο δεύτερο βήμα. Ωστόσο εδώ θέλει και τη περισσότερη προσοχή. Αφαίρεσε τις τρίχες κάτω από το βασικό σχήμα του φρυδιού έτσι ώστε να μην επέμβεις καθόλου στο φυσικό σχήμα των φρυδιών σου. Πρόσεξε μην χαλάσεις το φυσικό σου σχήμα διότι αν βγάλεις πολλές τρίχες τα φρύδια σου θα είναι πιο καμπυλωτά, κάτι το οποίο δεν συνίσταται. Αφού καθαρίσει η περιοχή κάτω από τα φρύδια, το πρόσωπο σου θα φαίνεται πιο καθαρό!