fbpx

Η πρεμιέρα του «No Time to Die» έχει επιτέλους οριστική ημερομηνία

Η πρεμιέρα του «No Time to Die» έχει επιτέλους οριστική ημερομηνία

Η παγκόσμια πρεμιέρα της 25ης ταινίας του Τζέιμς Μποντ, «No Time to Die» του Κάρι Φουκουνάγκα, θα γίνει στις 28 Σεπτεμβρίου στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, παρουσία των συντελεστών.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Η τρομερή εξομολόγηση της Τζέιμι Λι Κέρτις: «Με τον πατέρα μου μοιραζόμασταν τα ναρκωτικά»

 

Η ανακοίνωση έγινε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της ταινίας στο Twitter, απαντώντας στις φήμες που ήθελαν την πρεμιέρα να αναβάλλεται και πάλι εξαιτίας του τέταρτου κύματος της πανδημίας που επελαύνει σε όλον τον κόσμο.

Το «No Time to Die» ήταν από τις πρώτες ταινίες που επηρεάστηκαν από την πανδημία. Η περιπέτειά της είναι αντάξια του πρωταγωνιστή της, του πράκτορα 007:

Μετά από μια πρώτη αναβολή λόγω αλλαγής σκηνοθέτη (τον Ντάνι Μπόιλ αντικατέστησε ο Κάρι Φουκουνάγκα) από το Νοέμβριο του 2019 για το Φεβρουάριο του 2020 και μετά για τον Απρίλιο του 2020, η ταινία αναβλήθηκε εκ νέου για το Νοέμβριο του 2020, μετά για τον Απρίλιο του 2021 και τελικά για τον Οκτώβριο του 2021.

Στην Αγγλία η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους δυο μέρες μετά την πρεμιέρα της, στις 30 Σεπτεμβρίου και μέχρι τις αρχές του Οκτωβρίου αναμένεται να παιχτεί σε όλον τον κόσμο.

Στην Ελλάδα η ταινία είναι προγραμματισμένη για έξοδο στους κινηματογράφους στις 30 Σεπτεμβρίου, σε διανομή της Tulip Entertainment.