fbpx

Μετά το διαζύγιο με τη μυθική αποζημίωση ο Μπέζος ζει τον ερωτά του στην Ινδία !

Μετά το διαζύγιο με τη μυθική αποζημίωση ο Μπέζος ζει τον ερωτά του στην Ινδία !

Ο Τζεφ Μπέζος και η αγαπημένη του Λόρεν Σάντσεζ βρίσκονται στην Ινδία και ζουν τον έρωτα τους στο έπακρο. Το ζευγάρι επισκέφθηκε το Τατζ Μαχάλ, που βρίσκεται στη νότια όχθη του ποταμού Γιαμούνα κοντά στη πόλη Άγκρα, και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό. Το ζευγάρι φαίνεται να είναι αχώριστο καθώς λίγο καιρό πριν ήταν μαζί στον εξωτικό προορισμό St Barth.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πολυτέλεια και χλιδή στον δρόμο των Ίνκας

 

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, η Λόρεν Σάντσεζ ήταν ο λόγος που ο Τζεφ Μπέζος χώρισε από τη σύζυγο του Μακένζι Μπέζος, μετά από 25 χρόνια κοινής πορείας. Το πολύκροτο διαζύγιο, που του κόστισε 38,3 δισ. δολάρια, ήταν αποτέλεσμα της εξωσυζυγικής σχέσης του Μπέζος με την 49χρονη Λόρεν Σάντσεζ.

 

 

Η σχέση τους αποκαλύφθηκε όταν η παρουσιάστρια «διέρρευσε» την ανάρμοστη σχέση τους σε φίλο της, στέλνοντάς του φωτογραφία με τα γεννητικά όργανα του αγαπημένου της. Η Λόρεν Σάντσεζ πέταγε στα… σύννεφα για την σχέση τους κι ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί την ευτυχία που ένιωθε μ’ έναν φίλο της, όπως ισχυρίστηκε αργότερα φιλικό της πρόσωπο. Τελικά, άθελά της, «αποκάλυψε» τον ερωτικό της δεσμό με τον CEO της Amazon.