fbpx

Οι Μοτοβόλτες Μακεδονίας έκοψαν την πίτα και είχαν δώρα για όλους!

Οι Μοτοβόλτες Μακεδονίας έκοψαν την πίτα και είχαν δώρα για όλους!

Οι άνθρωποι που απαρτίζουν την ομάδα Μοτοβόλτες Μακεδονίας, έχουν ένα κοινό: Την αγάπη τους για τις μοτοσικλέτες αλλά και τα ταξίδια!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 4 επικίνδυνα και θανάσιμα λάθη οδηγών αυτοκινήτων προς τους μοτοσικλετιστές

 

Η ομάδα στο Facebook που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από έναν κανονικό σύλλογο, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα  σε γνωστή ταβέρνα της Θεσσαλονίκης.

 

 

Το κέφι περίσσευε στην εκδήλωση όπου οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν και το πρόγραμμα των εκδρομών του χρόνου που μάλιστα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον καθώς περιλαμβάνει εκδρομές στην Ελλάδα αλλά και στα Βαλκάνια.

 

 

Μια εκδήλωση γεμάτη κέφι, γέλια και πειράγματα απ΄ όπου όλοι κέρδισαν κάτι προσφορά των χορηγών της εκδήλωσης: Yamaha Μερεμετζάκης,Mega Stock Bazaar, ΒMW ΒΕΛΜΑΡ, Bike Workshop Αφοι Ζιακουλη, Riders Market Νικητάκης, Moto News, Moto Sport Λάρισα, Μoto Kαπούσης, Motoaction, Moto market, Le Tif Hair and Nails, Print4you, Kawasaki Ερμίδης, Ξενοδοχείο Αστροβολιά Περτούλι, Ξενοδοχείο Ολύμπικ Γιαννενα, k&l shop, OK Wheel Θαλασσούδης, Xmoto.gr, Tony baggio.

 

Το ζεύγος Μερεμετσάκη έδωσε το παρών αφού η Yamaha Μερετσακης ήταν από τους βασικούς χορηγούς της εκδήλωσης!

 

Τα μέλη Δημήτρης Κρουστάλης και Πέτρος Κεχαγιάς πρόσφεραν επίσης δώρα ενώ η πίτα ήταν χορηγία  του γιατρού και μέλους Χάρη Ιακωβίδη.