fbpx

Έτσι θα περιποιηθείς σωστά τον εαυτό σου για να δείχνεις όμορφος

Έτσι θα περιποιηθείς σωστά τον εαυτό σου για να δείχνεις όμορφος

Οι εποχές που ο άντρας έπρεπε να μυρίζει… κάπως και το μόνο καλλυντικό που χρησιμοποιούσε ήταν η Μυρτώ και Kolynos ξυρίσματος, πέρασαν ανεπιστρεπτί.

Σήμερα οι κυρίες θέλουν τους άντρες περιποιημένους από την …κορφή ως τα νύχια και για να το κάνεις αυτό πρέπει να ασχοληθείς με τον εαυτό σου στο μπάνιο.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα τα πάρεις με την …ψιλή και τα μαλλιά σου θα σου ταιριάζουν!

 

Μάθε λοιπόν ότι η όμορφη μυρωδιά αρχίζει από το μπάνιο! Πολλοί μπορεί να χρησιμοποιούν ένα απλό σαπούνι για το σώμα, τα μαλλιά και το πρόσωπο για ευκολία, αλλά καλύτερα να κόψεις αυτή τη συνήθεια.

 

 

Διάλεξε ένα αφρόλουτρο ή αφροντούς που ταιριάζει με το άρωμα σου. Αν έχεις σπυράκια στην πλάτη ή… παρακάτω, πρόσθεσε στη ρουτίνα του ντουζ σας ένα προϊόν απολέπισης μια φορά την εβδομάδα. Η απολέπιση πέρα από την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας  θα εμποδίσει τις τρίχες να «γυρίσουν» μέσα στο δέρμα και σταδιακά η όψη της επιδερμίδας θα βελτιωθεί.

 

 

Μάθε τον τύπο των μαλλιών σου και επέλεξε ένα σαμπουάν που ταιριάζει. Κάντε το ίδιο με το προϊόν καθαρισμού του προσώπου σου.

Η καλύτερη μέθοδος περιποίησης για της επιδερμίδας του προσώπου σου είναι τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα να χρησιμοποιείς μια κρέμα ημέρας με δείκτη προστασίας.

Οι εξειδικευμένες ενυδατικές – αντιγηραντικές κρέμες με SPF αναζωογονούν και προστατεύουν την επιδερμίδα που καθημερινά εκτίθεται στις περιβαλλοντικές συνθήκες. Αν θες κάτι περισσότερο χρησιμοποίησε μία κρέμα ματιών που στοχεύει στη μείωση των μαύρων κύκλων και των πρηξιμάτων κάτω από τα μάτια.

 

 

Προετοίμασε την επιδερμίδα του προσώπου σου πριν το ξύρισμα με τον κατάλληλο αφρό ξυρίσματος και για να αποφύγεις τους ερεθισμούς  βύθισε το ξυραφάκι σε ζεστό νερό πριν τη χρήση.

Αν έχεις πλούσια, σπαστά μαλλιά, το καταλληλότερο προϊόν styling είναι το κερί μέλισσας. Αν όμως τα μαλλιά σου είναι λεπτά, τότε χρησιμοποιείστε πιο ανάλαφρα προϊόντα σε σπρέι.

Τα απεριποίητα χέρια δεν ταιριάζουν σε κανέναν άντρα. Φρόντισε να κόβεις τα νύχια σου κάθε βδομάδα και να χρησιμοποιείς μια κρέμα χεριών για να διατηρούνται απαλά.

Η περιποίηση των ποδιών είναι εξίσου σημαντική, ανεξάρτητα την εποχή. Αμέσως μετά το ντους, που η επιδερμίδα είναι ακόμη απαλή, τρίψε τις φτέρνες σου απαλά με μια ελαφρόπετρα για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα.