fbpx

Μάθε ποιος είναι πραγματικά ο Ηλίας Μπογδάνος του Survivor 4

Μάθε ποιος είναι πραγματικά ο Ηλίας Μπογδάνος του Survivor 4

Ο Ηλίας Μπογδάνος δεν έγινε γνωστός από το Survivor 4, τουλάχιστον στην Ελλάδα. Ως μέλος των INCOέχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής ενώ έχει μετάσχει και στα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ του κόσμου.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε πως ο Row από άσημος στρίπερ έγινε διάσημο μοντέλο, fitness blogger και Influencer

 

Όμως έξω από το μουσικό του ταλέντο ο Ηλίας Μπογδάνος ενώ η αγάπη του για τον αθλητισμό είναι μεγάλη. Ήταν αθλητής τριάθλου και πυγμάχος ενώ είναι και spinning instructor.

 

 

Το κοινό είχε γνωρίσει καλύτερα τον Ηλία Μπόγδανο μέσα από τη συμμετοχή του στο YFSF. Εκεί, είχε ενθουσιάσει με τις εμφανίσεις, σε μία εκ τις οποίες είχε υποδυθεί την Billie Eilish. Μάλιστα, η τραγουδίστρια του είχε στείλει μήνυμα!

 

 

Ποιος είναι ο Ηλίας Μπόγδανος;

Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ο frontman της pop-rock, ελληνικής μπάντας INCO. Το συγκρότημα ξεκίνησε το 2014, χτίζοντας ένα φανατικό νεανικό κοινό, έχουν εμφανιστεί σε πολλά events και σκηνές σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 

 

Οι INCO έχουν βρεθεί στην ίδια σκηνή με τεράστια ονόματα όπως: RobbieWilliams, DavidGuetta και WizKhalifa και έχουν συμμετάσχει σε μεγάλα festival, μερικά από τα οποία είναι: Rockwave, Eject και Exit Festival

 

 

Ενώ έχουν κυκλοφορήσει 4 singles, ενώ την τελευταία τους επιτυχία με τίτλο «Μη μ’ αγαπάς», την έγραψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

 

 

Ο Ηλίας Μπόγδανος έχει σπουδάσει Οικονομικά στο Πάντειο, έχει αποφοιτήσει από την καλύτερη ιδιωτική σχολή γυμναστών και μέχρι πρότινος κάλυπτε καθημερινά τεράστιες αποστάσεις (από τον Άγιο Στέφανο μέχρι την Ηλιούπολη) για να παραδίδει μαθήματα spinning και να γυμνάσει τους πελάτες του.