fbpx

Αν θες να τη ρίξεις και …κολλάς, μάθε πως θα κάνεις πράξη το «Ο τολμών νικά»

Αν θες να τη ρίξεις και …κολλάς, μάθε πως θα κάνεις πράξη το «Ο τολμών νικά»

Υπάρχουν φορές που είναι αρκετά ξεκάθαρο πότε αρέσεις σε κάποιον και δεν έχεις κανένα απολύτως θέμα να κάνεις εξίσου προσπάθειες για να την κατακτήσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε τι θέλουν οι γυναίκες για να είναι ευχαριστημένες από τη σχέση!

 

Υπάρχουν κι εκείνες οι φορές όμως, που φοβάσαι την απόρριψη και είσαι διστακτικός. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό, αλλά πρέπει να αλλάξει, γιατί δεν μπορείς απλά να κάθεσαι και να περιμένεις να συμβούν όλα από μόνα τους. Θα χάσεις πολύτιμες ευκαιρίες στα σίγουρα. Τόλμησε και κάνε την πρώτη κίνηση!

Γι’ αυτό αν αναγνωρίζεις κάποια από τις παρακάτω περιπτώσεις, μην κωλώσεις να κάνεις την πρώτη κίνηση:

 

Όταν ανταλλάσσετε μηνύματα αλλά δεν σου έχει ζητήσει ακόμη να βρεθείτε

Για να αφιερώνει τόσο χρόνο ο ένας στον άλλο δίχως να έχετε καν γνωριστεί από κοντά, σημαίνει ότι υπάρχει διάθεση για περαιτέρω γνωριμία. Ακόμη κι αν έχετε στο μυαλό σας το ευκαιριακό σεξ, τι είναι αυτό που τον/την κρατάει και δεν σου προτείνει να βγείτε; Αντί να περιμένεις από εκείνη, κάνε εσύ την πρώτη κίνηση και ζήτησέ της να βγείτε. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

 

Φλερτάρατε σχεδόν από πάντα

Ξέρεις πολύ καλά ότι του/της αρέσεις και σου αρέσει. Γιατί λοιπόν να μένετε στο πλατωνικό της υπόθεσης και να κρύβετε τα συναισθήματά σας, αντί να πάρεις εσύ την απόφαση να κάνεις την πρώτη κίνηση; Την ξέρεις πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια, οπότε γνωρίζεις επίσης τις πιθανές αντιδράσεις της.

 

Θες να τα ξαναβρεις με την πρώην σου

Αν έχεις συνειδητοποιήσει ότι το τέλος της σχέσης σας σου έχει κοστίσει και θες να κάνεις προσπάθειες να τα ξαναβρείς με τον/την πρώην σύντροφό σου, μη διστάσεις λεπτό. Είναι από τις φορές που δεν χωρούν εγωπάθειες κι εγωισμοί. Αν πιστεύεις ότι με την κίνησή σου, θα δώσεις εκ νέου ώθηση στη σχέση σας, οφείλεις να κάνεις τα πάντα για να το πετύχεις.

 

Δεν σταματάς να την σκέφτεσαι

Όταν έχεις έναν άνθρωπο 24/7 στο μυαλό σου και δεν μπορείς να τη βγάλεις από αυτό, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχεις κάνει ήδη κάτι για να τον αποκτήσεις. Όλες οι συγκυρίες και τα σημάδια σε ωθούν να του/της ζητήσεις να βγείτε. Κάνε την προσπάθειά σου και είτε τελεσφορήσει είτε όχι, εσύ θα τα έχεις καλά με τη συνείδησή σου.

 

Βλέπεις την ίδια παντού μπροστά σου

Αν δεν είναι σημάδι το ότι πετυχαίνεις τον ίδιο άνθρωπο συνέχεια μπροστά σου, τότε τι είναι τέλος πάντων; Τον/τη βλέπεις στην καφετέρια, στο γυμναστήριο, στη σχολή και κάθε φορά σε πιάνει ο ίδιος ενθουσιασμός. Γιατί δεν του/της ζητάς να βγείτε; Τι περιμένεις άραγε; Να στον/στη φάει κανένας άλλος;

 

Στάμπαρες μία καλή περίπτωση σε ένα μπαρ

Δεν υπάρχει τίποτα το κακό με το να είσαι κοπέλα και να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση και φλερτ προς ένα άτομο που σου άρεσε πολύ σε μία εξόδό σου. Στη χειρότερη περίπτωση, απλά θα λάβεις αρνητική απάντηση. Τι είχες, τι έχασες.

 

Θες να έχεις τον έλεγχο της ερωτικής σου ζωής

Έχεις φτάσει σε ένα σημείο που κάθε ευκαιρία που εμφανίζεται μπροστά σου είναι σημαντική για σένα. Την πιάνεις λοιπόν από τα μαλλιά και δεν την αφήνεις να ξεφύγει. Αν ξέρεις τι αποζητάς από την ερωτική σου ζωή, κυνήγησέ το δίχως αύριο. Κάθε ευκαιρία που θα αξιοποιείς θα σε ωθεί όλο και πιο κοντά στην κατάκτηση του ιδανικού άλλου μισού σου.