fbpx

Με ρούχα ή εσώρουχα κλεισμένος στο σπίτι στις μέρες του Κορωνοϊού;

Με ρούχα ή εσώρουχα κλεισμένος στο σπίτι στις μέρες του Κορωνοϊού;

Ο καθένας μας στο σπίτι του ντύνεται όπως αισθάνεται καλύτερα. Κάποιοι κυκλοφορούν με εσώρουχα, κάποιοι άλλοι με φόρμες και άλλοι με πυτζάμες. Όμως στις μέρες του Κορωνοϊού τα πράματα είναι διαφορετικά!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πως το εσώρουχο σου μπορεί να εκτοξεύσει την λίμπιντο της!

 

Το βασικότερο είναι ότι δεν πρέπει να φοράς τα ίδια ρούχα ή εσώρουχα και δεν μιλάμε μόνο για θέμα καθαριότητας αλλά και για θέμα ψυχολογίας.

 

 

Η άνεση που προσφέρουν τα ρούχα του σπιτιού έχει νόημα όταν έλειπες ώρες στη δουλειά και όταν επέστρεφες σπίτι ήθελες να ήσουν άνετος! Τώρα είσαι όμως όλη μέρα σπίτι και οι εναλλαγές των ρούχων τονώνουν τη ψυχολογία σου.

 

 

Για παράδειγμα αν δουλεύεις από το σπίτι είναι καλό να ντυθείς περίπου όπως πας στη δουλειά. Όχι φυσικά να βάλεις σακάκι και γραβάτα αλλά ένα τζίν παντελόνι και ένα μπλουζάκι. Αυτό θα σου αλλάξει τη διάθεση όσο δουλεύεις.

 

 

Στη συνέχεια, όταν «σχολάσεις» μπορείς να φορέσεις ότι θέλεις ακόμα και να μείνεις με το εσώρουχο.

 

 

Αν δεν δουλεύεις από το σπίτι καλό είναι να φορέσεις φόρμες για παράδειγμα ή σορτσάκι για να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού ή όποια άλλη ασχολία.

 

 

Το πόσα ρούχα θα φοράς εξαρτάται βέβαια και από τη θερμοκρασία του σπιτιού σου. Αν ζεσταίνεσαι πολύ ή απλά δεν κρυώνεις μπορείς να κυκλοφορείς με το εσώρουχο!

 

 

Το παντελόνι πιζάμας και ένα φανελάκι είναι μια ακόμα λύση.

Στη διάθεση σου βέβαια είναι αν θα φοράς ή όχι κάλτσες.

Πάντως το μόνο που είναι σίγουρο ότι κανένας δεν θα παρεξηγήσει το ντύσιμο σου, το θέμα είναι να είσαι εσύ άνετος!