fbpx

Έτσι θα φορέσεις στιλάτα πουκάμισο αυτό το καλοκαίρι

Έτσι θα φορέσεις στιλάτα πουκάμισο αυτό το καλοκαίρι

Το πουκάμισο μπορεί να φορεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, ειδικά το καλοκαίρι όπου οι επιλογές σε χρώματα και σχέδια είναι περισσότερες.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά τα λάθη που πρέπει να αποφύγεις για να είσαι στιλάτος αυτό το καλοκαίρι

 

Βέβαια, μπορείς να παίξεις και με τα υφάσματα, να δοκιμάσεις δηλαδή και ανδρικά πουκάμισα σε λινό ή σατέν ύφασμα για αλλαγή. Όπως και να χει, πρέπει να το συνδυάσεις και σωστά ώστε να αναδειχθεί όπως πρέπει.

 

 

Δες πως μπορείς να συνδυάσεις στιλάτα το πουκάμισο αυτό το καλοκαίρι:

 

Χακί πουκάμισο με λευκό παντελόνι ή βερμούδα

Το λευκό είναι ιδανικό για τα καλοκαιρινά σου ντυσίματα γιατί πέρα από στιλάτο και κομψό είναι και δροσερό. Μια καλή ιδέα είναι να το συνδυάσεις με χακί πουκάμισο. Με τον τρόπο αυτό θα πετύχεις ένα ήσυχο, ουδέτερο ντύσιμο που όμως ξεφεύγει από συνηθισμένες επιλογές όπως είναι τα ντυσίματα με τζιν. Προτίμησε ανοιχτόχρωμα παπούτσια με ένα τέτοιο ντύσιμο και απόφυγε σκούρα όπως πχ μαύρα παπούτσια.

 

 

Συνδύασε το μαγιό σου με ένα πουκάμισο

Αντί να συνδυάσεις το μαγιό σου με ένα μπλουζάκι μπορείς να φορέσεις ένα πουκάμισο, είτε απλό, μονόχρωμο, χρωματιστό ή εμπριμέ. Απευθείας θα δείχνεις πιο κομψός στη παραλία και θα έχεις ένα πιο προσεγμένο look. Εκτός από τη παραλία, μπορείς να φορέσεις ένα τέτοιο ντύσιμο και σε beach bar, ταβέρνες και παραθαλάσσια μαγαζάκια!

 

Χρωματιστό ριγέ πουκάμισο και επίσημο  παντελόνι με ριγέ χρωματιστό πουκάμισο

Ο συνδυασμός ενός επίσημου παντελονιού με ένα πιο fun χρωματιστό ριγέ πουκάμισο δημιουργεί μια ωραία αντίθεση που τραβάει τα βλέμματα. Βέβαια, μπορείς να κάνεις και το αντίθετο δηλαδή να βάλεις ένα ριγέ παντελόνι με ένα μονόχρωμο πουκάμισο. Παίξε με τα χρώματα για ένα πιο φωτεινό και ιδιαίτερο outfit.

 

 

Πολύχρωμο ντύσιμο με πουκάμισο

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή να φορέσεις λίγο παραπάνω χρώμα. Ο συνδυασμός όμως ενός πολύχρωμου κομματιού με ένα μαύρο, τζιν ή μπεζ παντελόνι ή βρεμούδα είναι αρκετά αναμενόμενος. Για πιο ιδιαίτερο ντύσιμο μπορείς να συνδυάσεις 2 έντονα χρώματα μεταξύ τους. Γενικά σχεδόν όλα τα χρώματα ταιριάζουν μεταξύ τους, όχι όμως απαραίτητα και οι υποτόνοι τους. Τόλμησε τον συνδυασμό δύο έντονων χρωμάτων, πρόσεξε όμως να έχουν μια συνοχή μεταξύ τους!

 

Μονόχρωμα αντρικά ντυσίματα με πουκάμισο

Για φέτος το καλοκαίρι μπορείς να δοκιμάσεις και ένα μονόχρωμο look. Προτίμησε να συνδυάσεις ένα μονόχρωμο ντύσιμο με αξεσουάρ σε ίδιο ή παρόμοιο χρώμα με το βασικό χρώμα που έχεις επιλέξει. Διάλεξε δηλαδή ζώνη, παπούτσια και τυχόν άλλα αξεσουάρ όπως τσάντα ή καπέλο σε παραπλήσιους τόνους!