fbpx

Ο Πάνος Αντωνιάδης κάνει στροφή στη καριέρα του και ετοιμάζει κάτι μοναδικό

Ο Πάνος Αντωνιάδης κάνει στροφή στη καριέρα του και ετοιμάζει κάτι μοναδικό

Ο Πάνος Αντωνιάδης είναι γνωστός, χρόνια στο χώρο της μόδας ως μοντέλο, ως personaltrainer επωνύμων αλλά και με συμμετοχές σε  τηλεοπτικές εκπομπές, φαίνεται ότι αποφάσισε πλέον να μείνει και να προσφέρει στη πόλη του, την Καβάλα, κάτι διαφορετικό στο τομέα της διασκέδασης!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πάνος Αντωνιάδης: Αναγνωρισμένος personal trainer με χόμπι το …μόντελιγκ

 

Ο Πάνος πάντα ήταν πεισματάρης και τολμηρός και αυτή τη φορά στη δύσκολη εποχή του κορωνοϊού, τολμάει να δημιουργήσει κάτι που όπως λέει δεν θα μείνει μόνο στο «21 tribescoffeehouse» που ετοιμάζει και πρόκειται να εγκαινιάσει στα μέσα Σεπτεμβρίου!

 

 

Ο Πάνος Αντωνιάδης κάνει μια στροφή στη καριέρα του και επιλέγει την πόλη του, την Καβάλα, για να το τολμήσει: «Ήθελα να επιστρέψω στην γενέτειρα μου την πολη της Καβάλας και να ασχοληθώ επιχειρηματικά με πιο σταθερά επαγγελματικά βήματα και να προσφέρω κάτι το διαφορετικό στο τομέα της διασκέδασης και θα το διαπιστώσουν οι συμπολίτες μου σύντομα» εξηγεί ο ίδιος!

 

 

«Τόσο στην Αθήνα, όσο και στη Θεσσαλονίκη, από την ενασχόληση μου στις δημόσιες σχέσεις μεγάλων μαγαζιών, απέκτησα μια  εμπειρία που θέλω να  τη μεταφέρω στη πόλη μου και να την προσφέρω στους συμπολίτες μου».

 

 

Ο Πάνος είναι απόφοιτος της γυμναστικής ακαδημίας ένα επάγγελμα που το άσκησε παράλληλα με το modeling. Μάλιστα ανάμεσα στις δεκάδες δουλειές που είχε ως μοντέλο ήταν για τον γνωστό φωτογράφο Δημήτρη Χατζή για μια δουλειά που πουλήθηκε στο εξωτερικό!

 

 

Πάντως το τι ακριβώς ετοιμάζει ο Πάνος στη Καβάλα το κρατάει επτασφράγιστο μυστικό αφού όπως φαίνεται το 21 Tribes δεν θα είναι ένα απλό coffeehouse!