fbpx

Έτσι θα καταλάβεις αν ψάχνει τρίο ή απλώς …επιλέγει

Έτσι θα καταλάβεις αν ψάχνει τρίο ή απλώς …επιλέγει

Την γνωρίσατε μαζί με τον κολλητό σου. Είστε ωραία παιδιά, εκείνη μόνη και άρχισε να κολλάει η φάση, η μία ατάκα φέρνει την άλλη, το κλίμα γίνεται πιο χαλαρό και αρχίζουν τα πειράγματα.

Γνωρίζεις πως είναι θέμα ελάχιστου χρόνου να φτάσει η ώρα της  επιλογής. Θα διαλέξει εσένα ή τον κολλητό σου; Πως θα το καταλάβεις ώστε να κάνεις πίσω ώστε να σιγοντάρεις τον κολλητό σου αλλά και για να μην εκτεθείς;

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 8 tips να φλερτάρεις και να κερδίσεις όποια θες στη παραλία

 

Αν και οι γυναίκες είναι πολύ αινιγματικά πλάσματα, υπάρχει τρόπος να το καταλάβεις παρατηρώντας τα λόγια και τις κινήσεις της.

Αν κάποια στιγμή αρχίσει να μιλάει περισσότερο με τον κολλητό σου με τα πειράγματα να δίνουν και να …παίρνουν τότε μάλλον πρέπει να την κάνεις με …ελαφρά πηδηματάκια!

 

 

Αν όμως αυτή η συμπεριφορά είναι προς το πρόσωπο σου τότε θα πρέπει να αποχωρήσει διακριτικά ο κολλητός και αν δεν το κάνει απλά να του το δώσεις, επίσης διακριτικά να το καταλάβει.

 

 

Όμως τι γίνεται αν εκείνη παίζει ταυτόχρονα και με τους δυο σας;

Εκεί λοιπόν το θέμα μυρίζει «τρίο». Μία θαυμάσια εμπειρία που δεν την ξεχνάει κανένας συμμετέχων εύκολα. Όταν το δοκιμάζεις ενώ είσαι ακόμη ελεύθερος, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Το διασκεδάζεις χωρίς να υπάρχουν μετέπειτα συνέπειες. Φυσικά, οι συνέπειες εξαρτώνται και από το τι θα επιλέξεις να δοκιμάσεις μέχρι σε τι σημείο θα το φτάσεις, και το πόση εμπειρία έχουν οι παρτενέρ σου στο θέμα (η εμπειρία των παρτενέρ είναι ιδιαίτερα σημαντική).

Το τρίο μπορεί να θεωρείται μια από τις πιο διάσημες ανδρικές φαντασιώσεις, ωστόσο ούτε οι γυναίκες το απορρίπτουν. Πολλές είναι εκείνες που θα επέλεγαν να έχουν έστω μια σεξουαλική εμπειρία με περισσότερους από έναν ερωτικούς συντρόφους, ωστόσο είναι πολύ λιγότερες εκείνες που δεν διστάζουν να το παραδεχτούν.

Αντιθέτως, στο τρίο με δύο άντρες, οι γυναίκες θα έλεγαν το πολυπόθητο «ναι» πολύ πιο εύκολα ή τουλάχιστον με περισσότερο ενθουσιασμό. Το προτιμούν, από την άποψη πως θα έχουν δυο άντρες στο κρεβάτι τους οι οποίοι θα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να τις ικανοποιήσουν. Για τις γυναίκες ένας επιπλέον άντρας ισούται με πιο άγριο και πιο αποδοτικό σεξ, σε αντίθεση με το σεξ στο οποίο εμπλέκεται μια γυναίκα ακόμη. Ο γυναικείος ανταγωνισμός δεν είναι άσχετος με το γεγονός. Στο τρίο με δύο γυναίκες εξάλλου, μην εκπλαγείς αν τις δεις να προσπαθούν να εντυπωσιάσουν η μία την άλλη και σε αφήσουν… σύξυλο.