fbpx

Πως θα απαλλαγείς από το μούσι σου… που δεν είναι πια cool

Πως θα απαλλαγείς από το μούσι σου… που δεν είναι πια cool

Κάποτε, σε μια εποχή χαμένη στα βάθη των αιώνων, εκεί κοντά στα τέλη της δεκαετίας του ’90, ένας άντρας άφησε μούσι. Ωραίο φαινόταν. Αντρικό, σκληρό αλλά όχι βρόμικο, ήταν το μούσι ενός άντρα που είχε διάφορα εργαλεία τα οποία ήξερε να χρησιμοποιεί!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι 4 λάθη της ατομικής καθαριότητας που κάνουμε ασυναίσθητα

 

Το παράδειγμά του ακολούθησαν κι άλλοι άντρες και κάπως έτσι γεννήθηκε μια μόδα που πλέον αρχίζει να σβήνει! Σαν να τους έβγαλες από εργοστάσιο ένα πράγμα. Ο ένας μετά τον άλλον οι «μουσάτοι» εξαπλώνονται σαν τις τρίχες στο πρόσωπό τους.

Η βαρεμάρα του ξυρίσματος φαίνεται ότι πλέον αφήνει τη σειρά της στη λογική, στη διαφορετικότητα και στις επιθυμίες των γυναικών. Τα μούσια δεν είναι πια cool !

 

 

Πες «όχι» στα γένια, καθώς αυτά που έχεις να κερδίσεις είναι περισσότερα απ’ όσα νομίζεις!

Είναι κοινώς αποδεκτό πως τα μούσια σε κάνουν να φαίνεσαι μεγαλύτερος! Σαν να μεγάλωσαν όλοι απότομα όμως. Ακόμα και baby face να έχεις, αξίζει να το δοκιμάσεις.

Μια φορά να ξυριστείς, θα δεις έναν άλλον άνθρωπο να ξεπροβάλλει από τον καθρέπτη σου.

Πως όμως θα το κάνεις χωρίς να αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα ερεθισμών;

Δες τι θα κάνεις:

  • Ότι μούσι και αν έχει προμηθεύσου μια μηχανή κουρέματος και άρχισε να το κόβεις μέχρι το σημείο ώστε να φαίνεσαι σας αξύριστος.
  • Στη συνέχεια πάρε έναν καλό αφρό ξυρίσματος και άπλωσε τον στο πρόσωπο.
  • Ακολουθεί το ξυραφάκι που πρέπει να είναι ολοκαίνουργιο. Προτίμησε αυτά με τις πολλές λεπίδες και όχι τα μιας χρήσεως!
  • Μη βάλεις after save την πρώτη φορά που θα ξυριστείς μετά από πολύ καιρό με μούσι… θα …χοροπηδήξεις.
  • Προτίμησε ενυδατική κρέμα για μετά το ξύρισμα και χρησιμοποίησε την για τα επόμενα ξυρίσματα μέχρι να τελειώσει. Μετά αν θες πάνε στο after save!