fbpx

Αν την έφαγες την απόρριψη μάθε γιατί δεν πρέπει να σε επηρεάσει

Αν την έφαγες την απόρριψη μάθε γιατί δεν πρέπει να σε επηρεάσει

Σου άρεσε! Σου έκανε «κλικ» στα ενδότερα της ψυχής σου και εσύ της τα έριξες …και καλά έκανες, όμως εκείνη όχι απλώς αδιαφόρησε αλλά δεν έδωσε καμία σημασία.

Όποια κι αν είναι η περίσταση, το σίγουρο είναι ότι σε κανέναν άντρα δεν του αρέσει να τον απορρίπτουν. Κι εσύ μένεις να αναρωτιέσαι γιατί δεν σε θέλει όπως εσύ και πώς γίνεται να μην βλέπει πόσο τέλειος είσαι για εκείνη!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δες την πιο γελοία selfie που θα μπορούσες να βγάλεις για να δείξεις ότι θέλεις σεξ!

 

Είναι εύκολο να απογοητευτείς όταν σε απορρίπτουν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει έρθει το τέλος του κόσμου. Δες τι πρέπει να κάνεις για να ξεπεράσεις μια αποτυχία που πλήγωσε τον εγωισμό σου:

 

Μην το παίρνεις προσωπικά

Μπορεί να ακούγεται τρελό όμως η απόρριψη δεν έχει να κάνει μόνο με εσένα, αλλά και με το πού βρίσκεται η άλλη στη ζωή της. Ίσως δεν έχει ξεπεράσει τον πρώην της που μπορεί και να σου έμοιαζε! Δεν έχει να κάνει με εσένα, αλλά με αυτόν. Όσο, λοιπόν, και να θέλεις να προσωποποιήσεις την απόρριψη, θυμήσου ότι σε μία σχέση πρέπει να επενδύσουν και οι δύο, και εσύ είσαι μόνο το ένα μέρος αυτής.

 

Μην μετανιώνεις για όσα έκανες

Ειλικρινά δεν έχει κανένα νόημα να τα βάζεις με τον εαυτό σου και να μετανιώνεις για όσα έκανες. Δεν αλλάζει το γεγονός ότι δεν σε θέλει, κι εσύ ήσουν απλά ο εαυτός σου. Αντί, λοιπόν, να σκέφτεσαι τι δεν θα έπρεπε να είχες κάνει και να φαντάζεσαι πιθανά σενάρια, αποδέξου το και συνέχισε τη ζωή σου.

 

Θυμήσου ότι ο σωστός άνθρωπος θα ξέρει πόσο υπέροχος είσαι

Δεν πρέπει να προσπαθείς να κάνεις κάποιον να σε ερωτευτεί. Αν ο άλλος είναι ο σωστός άνθρωπος για σένα θα δει πόσο υπέροχος είσαι χωρίς να χρειάζεται να της το υπενθυμίζεις εσύ. Αν κάποια σε απορρίψει, μην το δεις ως πρόκληση για να της  δείξεις τι χάνει που δεν είναι μαζί σου. Δέξου ότι για κάποιον λόγο απλά δεν μπορεί να το δει.

 

Πέρνα χρόνο με ανθρώπους που σε βρίσκουν υπέροχο

Με το να μένεις προσκολλημένος σε αυτόν τον ένα που σε απορρίπτει κάνεις κακό στην αυτοπεποίθησή σου και πιθανότατα να σε πιάσει κατάθλιψη. Αντί να χάνεις τον χρόνο σου να σκέφτεσαι κάποια που δεν μπορεί να δει πόσο καταπληκτικός είσαι, γιατί να μην είσαι με τους φίλους και την οικογένειά σου που σε αγαπούν και σε θαυμάζουν και να περνάς καλά;