fbpx

Αυτά είναι τα καλύτερα tips για να αγοράσεις τα σωστά εσώρουχα!

Αυτά είναι τα καλύτερα tips για να αγοράσεις τα σωστά εσώρουχα!

Μπορεί να μην δίνεις μεγάλη σημασία στο εσώρουχο, όμως έχει να κάνει πρώτα με την άνεση και την υγεία σου και δεύτερον να είναι εμφανίσιμο όταν …γδύνεσαι!!!

Ενώ παλιότερα δεν υπήρχαν τόσες επιλογές στα ανδρικά εσώρουχα, τα τελευταία χρόνια οι εταιρείες δημιουργούν καινούρια και πρωτότυπα προϊόντα σε διάφορα στυλ και χρώματα. Γι’ αυτό το λόγο μπορεί η επιλογή του σωστού εσωρούχου να μην είναι και πολύ εύκολη υπόθεση.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ:  Το να είσαι καλοντυμένος είναι θέμα συνήθειας – Μάθε πως θα την αποκτήσεις

 

Η καλύτερη επιλογή εσωρούχου που μπορείς να κάνεις εξαρτάται από το πόσο άνετος νιώθεις όταν το φοράς. Αν αυτό που φοράς σε εμποδίζει και σε κάνει να σκέφτεσαι συνέχεια ότι πρέπει να το φτιάξεις, τότε καλό θα ήταν να αποφύγεις να το αγοράσεις.

  • Απέφυγε να αγοράσεις εσώρουχο που έχει σχέδιο κάποιο καρτούν, εκτός κι αν είσαι κάτω των 20.
  • Αν πρόκειται να φορέσεις στενό παντελόνι, θα θέλεις κάτι το οποίο να μην ξεχωρίζει αλλά και να μην σε στενεύει. Η καλύτερη επιλογή σε αυτή την περίπτωση είναι ένα boxer trunk ή ένα boxer brief.
  • Αγόραζε λίγα λίγα εσώρουχα και συχνά. Δε θα θέλεις να σου χαλάνε όλα τα εσώρουχα την ίδια στιγμή.
  • Επειδή κάποιο εσώρουχο είναι επώνυμο, δεν σημαίνει ότι είναι και καλό. Αποφάσισε εσύ αν η συγκεκριμένη εταιρία σου ταιριάζει.
  • Αγόρασε το σωστό μέγεθος. Έλεγξε τον οδηγό μεγεθών και κάνε τις αγορές σου σύμφωνα με το μέγεθος της μέσης σου. Αν αγοράσεις μικρότερο μέγεθος, θα σε σφίγγει και θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο παχύς και να αισθάνεσαι άβολα. Αν πάλι αγοράσεις μεγαλύτερο εσώρουχο, θα πρέπει να το σηκώνεις συνέχεια γιατί θα σου είναι πολύ φαρδύ.
  • Αν δε θέλεις να αγοράζεις συχνά εσώρουχα, προτίμησε τις λευκές επιλογές μιας και τα πολύχρωμα εσώρουχα ξεθωριάζουν γρήγορα.
  • Τα εσώρουχα, όπως και τα ρούχα σου, θα πρέπει να αντιπροσωπεύουν το προσωπικό σου στυλ.
  • Απέφυγε τα συνθετικά υλικά, καθώς θα σε ζεστάνουν και θα σε κάνουν να ιδρώσεις. Προτίμησε τα βαμβακερά εσώρουχα που έχουν ελαστικότητα.