fbpx

Αυτές είναι οι καλύτερες στάσεις για να το κάνετε στο αυτοκίνητο!

Αυτές είναι οι καλύτερες στάσεις για να το κάνετε στο αυτοκίνητο!

Το αυτοκίνητο είναι μια καλή επιλογή για σεξ για να ξεφύγεις από τα …τετριμμένα!

Παίρνεις την καλή σου –ή σε παίρνει με το δικό της αυτοκίνητο- βρίσκεται μια ερημική και όμορφη περιοχή και …αρχίζετε!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιοι άνδρες θέλουν «αφέντρες»; H «γηραιότερη dominatrix της Βρετανίας» αποκαλύπτει!

 

Όμως επειδή και στο σεξ στο αυτοκίνητο υπάρχουν τετριμμένα δες τις καλύτερες και πιο ενδιαφέρουσες στάσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε:

 

Κόντρα στο τιμόνι

Εσύ πας το κάθισμα του οδηγού πίσω. Πολύ πίσω όμως. Εκείνη κάθεται πάνω του και… βολεύεται. Εσύ πιάνεις το τιμόνι, όχι για να οδηγήσεις αλλά για να κοντράρεις το σώμα σου να μη φύγεις από το κάθισμα. Ένα τετράπορτο κλασικό οικογενειακό αυτοκίνητο είναι ότι πρέπει για την περίσταση.

 

Σωματικός… έλεγχος!

Είστε και οι δύο έξω από το αυτοκίνητο. Εσύ το παίζεις αστυνομικός και της δίνεις εντολή να γυρίσει, να ακουμπήσεις πάνω στο καπό του αυτοκινήτου με την πλάτη σε σένα. Και επειδή δεν θα φέρει αντιρρήσεις στο …όργανο ανοίγεις τα πόδια και …μπαίνεις!

 

Για να σε …πιάσει στο στόμα της!

Είσαι στα μπροστινά καθίσματα και η γυναίκα στο πίσω. Κατόπιν, σηκώνεσαι  στο κέντρο και βάζεις τα γόνατά σου στα μπροστινά καθίσματα, το κάθε γόνατο στο αντίστοιχο κάθισμα. Μπορείς να στηρίζεσαι κρατώντας τα χέρια σου είτε στο λαιμό των καθισμάτων, είτε στον ουρανό του αυτοκινήτου. Εκείνη σκύβει μπροστά και κάνει το καλύτερο στοματικό.

 

Στα πόδια μου σε μεγάλωσα

Τα μπροστινά καθίσματα έχουν φτάσει στο παρμπρίζ. Ο άνδρας κάθεται στο πίσω κάθισμα και η γυναίκα με την πλάτη γυρισμένη έρχεται μπροστά του και κάθεται επάνω του. Η στάση αυτή ευνοεί και τους δύο αφού εκείνος κρατά τη γυναίκα με τα χέρια του, την ανεβοκατεβάζει, κι εκείνη ρεμβάζει έξω!

 

Χρησιμοποίησε τις …ζώνες!

Όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο δεν χρειάζεται να φοράτε ζώνες ασφαλείας… είναι όμως πολύ χρήσιμες όταν περνάνε στους καρπούς τους δικούς σου ή τους δικούς της και δένουν τα χέρια μαζί… Το ελατήριο κρατά τα χέρια ψηλά και αν την έχεις δέσει εσύ, παίζεις με τα στήθη ή ασχολείσαι με …το αΐδιο… Αν σε έχει δέσει παραδώσου και θα περάσεις καλά!