fbpx

Αυτές είναι οι «κρυφές» μέρες του 2019 που θα σου δώσουν περισσότερη άδεια!

Αυτές είναι οι «κρυφές» μέρες του 2019 που θα σου δώσουν περισσότερη άδεια!

Αν θέλεις περισσότερες μέρες άδεια το 2019 δεν έχεις παρά να κοιτάξεις το ημερολόγιο και να συνδυάσεις κάποιες «κρυφές» μέρες με τις επίσημες αργίες.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 8 σοβαρά σημάδια σου δείχνουν ότι πρέπει να αλλάξεις δουλειά

 

Αυτή η τακτική αν την χειριστείς καλά, θα σου δώσει περισσότερες μέρες άδεια στο έτος που διανύουμε.

 

 

Δες τι γίνεται:

 

Στη εθνική γιορτή του  Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν δύο στρατηγικές επιλογές για τους ενδιαφερόμενους. Η πρώτη είναι να «κολλήσουν» 25ης Μαρτίου αφού πέφτει Δευτέρα και σε συνδυασμό με το Σαββατοκύριακο που προηγείται μας κάνουν μια ωραία τετραήμερη απόδραση. Μπορείς ακόμα να ζητήσεις άδεια στις 26 μέχρι τις 29 Μαρτίου.

 

 

16 ημέρες τον Απρίλιο

Ακολουθεί ο Απρίλης, ο οποίος ενδείκνυται, μάλιστα, και για ταξίδι διάρκειας 16 ημερών! Με το Πάσχα να πέφτει φέτος αργά και την Πρωτομαγιά να πέφτει μεσοβδόμαδα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν ένα «combo» αλλεπάλληλων αποδράσεων, εκμεταλλευόμενοι μόλις 7 ημέρες από την ετήσια άδειά τους. Πιο συγκεκριμένα, εάν αιτηθούν άδεια 22 με 25 και 30 Απριλίου και 2 με 3 Μάϊου, τότε μαζί με τα τρία Σαββατοκύριακα που μεσολαβούν, κερδίζουν 9 ημέρες επιπλέον διακοπών!

 

 

Πάνω από 50 μέρες άδεια

Η στρατηγική που μπορούν να ακολουθήσουν όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν στο μέγιστο την άδειά τους είναι λίγο πολύ η ίδια για όλες τις αργίες στον παρακάτω πίνακα. Κάνοντας τις κατάλληλες επιλογές βάσει αυτής της προαναφερθείσας τακτικής, ένας εργαζόμενο μπορεί με μόλις 20 ημέρες άδειας να λείψει τουλάχιστον 47 με «μπόνους» και το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Αν μάλιστα διαθέτει και περισσότερες μέρες άδειας μέσα στο χρόνο, τότε ξεπερνά εύκολα τις 50 ημέρες και του μένουν και οι αργίες των Χριστουγέννων. Επειδή «δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο», το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να πιάσουν χαρτί και μολύβι ή τάμπλετ και να αρχίσουν να ψάχνουν τις ημέρες που είναι οι πιο «βολικές» για να δραπετεύσουν από το γραφείο και τη ρουτίνα της καθημερινότητά τους.