fbpx

Αυτός είναι ο Χρήστος Βασιλειάδης που θα ταξιδέψει στον Βόρειο Πόλο!

Αυτός είναι ο Χρήστος Βασιλειάδης που θα ταξιδέψει στον Βόρειο Πόλο!

Στη Θεσσαλονίκη τον Χρήστο τον γνωρίζουν εδώ και πολλά χρόνια πίσω από τα «πλατό» γνωστών κλαμπ της πόλης, όπως το Kingston που παίζει αυτή την εποχή ως Dj. Στην Ελλάδα τον μάθανε τις τελευταίες μέρες λόγω της επιλογής του για το μοναδικό ταξίδι στον Βόρειο Πόλο. Στον κόσμο θα τον μάθουν όταν πάει εκεί και υψώσει την Ελληνική και την Ποντιακή σημαία, όπως λέει ο ίδιος.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Νάσος Νταλλής: Η ευκαιρία ζωής, η επιτυχία και τα χυδαία φλερτ μεθυσμένων γυναικών!

 

Ποιος είναι όμως πραγματικά ο Χρήστος Βασιλειάδης;

«Μου αρέσει η δράση, φύση, ο αθλητισμός, οι μηχανές και τα αυτοκίνητα» εξηγεί ο ίδιος στο Activeman.gr και συνεχίζει: «Πάντα μου άρεσαν οι προκλήσεις όπως αυτή που έρχεται δύο χρόνια μετά την αντίστοιχη του αδερφού μου Βαγγέλη. Δύο χρόνια μετά συμπληρώνω τον αδερφό μου και έτσι το κάνουμε ας το πούμε οικογενειακή υπόθεση. Αυτή τη φορά όπως είπα μαζί με τη Ελληνική θα υψώσω και την Ποντιακή σημαία» καταλήγει.

 

 

Ο Χρήστος δεν τα βρήκε έτοιμα στη ζωή. Δουλεύει από τα 15 του σε συνεργεία αυτοκινήτων μέχρι που σπούδασε και έγινε μηχανικός. Από μικρός είναι και στον αθλητισμό αφού για χρόνια ήταν ποδοσφαιριστής σε ομάδες ερασιτεχνικών κατηγοριών.

 

 

«Σήμερα κάνω δύο δουλειές. Ως Dj το βράδυ, αυτή την περίοδο στο Kingston και το πρωί εργάζομαι στην Express Service. Δυο δουλειές αλλά τα προλαβαίνω όλα με προτεραιότητα το γυμναστήριο και γενικά την προπόνηση» λέει ο ίδιος.

 

 

Την αγάπη για τις μοτοσικλέτες και τα αυτοκίνητα την έχει από μικρός: «Είμαι από τη Θέρμη και ήταν τότε που ασχολήθηκα με το moto cross. Πηγαίναμε και κάναμε προπονήσεις στη πίστα του Μερεμετσάκη και μετά στήσαμε μια δικιά μας. Ακόμα έχω μηχανή και κάνω ταξίδια που μου αρέσουν» λέει ο ίδιος!

Οι μηχανές είναι η μια του αγάπη και η άλλη τα αυτοκίνητα και μάλιστα ντριφτάρει με το δικό του αυτοκίνητο στο Drive Park.

 

 

Όπως είναι κατανοητό η δράση κυλάει στο αίμα του Χρήστου Βασιλειάδη. Τι κάνει όμως στη προσωπική του ζωή;

«Μένω μόνος, είμαι εργένης και έχω μια σχέση» λέει ο ίδιος «Σε γενικές γραμμές μου αρέσει η ελευθερία κινήσεων αφού μου αρέσουν οι εξορμήσεις στο βουνό, το κάμπιγκ και γενικά η ζωή της φύσης και όπως είπα γενικά μου αρέσουν τα σπορ».

 

 

Δύο χρόνια μετά τον αδελφό του Βαγγέλη, ο Χρήστος Βασιλειάδης θα περπατήσει πάνω στους πάγους του Βορείου Πόλου υψώνοντας την ελληνική και την ποντιακή σημαία αφού εξασφάλισε τη συμμετοχή του μέσα από διεθνή ψηφοφορία και αρχίζει άμεσα την προετοιμασία. Συνολικά πήρε 67.881 ψήφους!

 

 

«Εσείς με στέλνετε εκεί, θα σας το χρωστάω» τόνισε ο Χρήστος Βασιλειάδης, ευχαριστώντας όσους τον ψήφισαν προσθέτοντας: «Θα κρατάμε την γαλανόλευκη στην άλλη άκρη της γης. Σαν Έλληνες όταν ενωθούμε μαζί είμαστε ανίκητοι» επεσήμανε ο ίδιος και συμπλήρωσε: «Μην σταματάτε να βοηθάτε τον οποιονδήποτε όταν και όπως μπορείτε».

Το εγχείρημά του, όπως είχε δηλώσει παλαιότερα, θέλει να το αφιερώσει στους προγόνους του, Πόντιους πρόσφυγες από το Καρς.