fbpx

Αυτές είναι οι συνήθειες των αντρών που δεν αρέσουν στις γυναίκες!

Αυτές είναι οι συνήθειες των αντρών που δεν αρέσουν στις γυναίκες!

Διαφέρουμε αλλά μας αρέσουν. Σε μας δεν αρέσουν κάποια πράματα που κάνουν εκείνες και σε αυτές δεν αρέσουν πράματα που κάνουμε εμείς.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα μπακούρια που πάνε κι΄ έρχονται στις παραλίες… και το ρητό της γιαγιάς!

 

Ο λόγος για τους άντρες και τις γυναίκες και στη συγκεκριμένη περίπτωση για το τι δεν αρέσει σε εκείνες από τις συνήθειες μας, καλές ή κακές που κάνουν οι περισσότεροι άντρες!

Δες τι δεν τις αρέσει και βελτιώσου:

 

Το καπάκι της τουαλέτας! Αναπόφευκτο!

 

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει μια γυναίκα είναι το καπάκι της τουαλέτας. Οι άντρες χρησιμοποιούν την τουαλέτα όρθιοι και είναι λογικό! Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να λερώνουν το καπάκι τις τουαλέτας, το οποίο πολλές φορές δεν μπαίνουν καν στον κόπο να το ανεβάσουν. Όσο καλά κι αν νομίζεις ότι σημαδεύεις, πάντα θα αφήνεις υπολείμματα, γι αυτό ξεκίνα να ανεβάζεις το καπάκι αλλιώς ξεκίνα να καθαρίζεις μετά από κάθε χρήση της τουαλέτας.

 

Απεριποίητα νύχια

Τα βρώμικα νύχια δεν αρέσουν σε καμία γυναίκα. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία γι αυτό το θέμα. Θα πρέπει να κρατάς τα νύχια σου κομμένα και καθαρά, όπως κρατάει αυτή τα δικά της περιποιημένα και καθαρά.

 

Δεν έχουν τρόπους

Υπάρχουν κάποιοι κανόνες συμπεριφοράς που δε διδάσκονται πουθενά, θα πρέπει όμως να τους γνωρίζουν όλοι.

 

Μασουν με ανοιχτό το στόμα.

Μην τρως πολύ γρήγορα. Δε θα σου πάρει κανένας το πιάτο πριν τελειώσεις το φαγητό σου, δεν γίνεται κανένας διαγωνισμός έτσι κι αλλιώς.

Μη μιλάς με γεμάτο το στόμα. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι στο 100% των γυναικών δεν αρέσει να μιλάει ο άλλος όσο έχει φαγητό στο στόμα του.

Μην κουνάς τα μαχαιροπίρουνα στον αέρα. Δεν είναι καθόλου ευγενικό και σε κάνει να φαίνεσαι σαν ένα μικρό παιδί που έχει αμηχανία.

 

Μην καταπιέζεις την ευτυχία σου για τα χρήματα

Για να μην γίνει κάποια παρεξήγηση σε αυτό το θέμα, δεν χρειάζεται να υπερηφανεύεσαι για το πόσα χρήματα έχεις στη γυναίκα που έχεις απέναντί σου. Αυτό δεν εντυπωσιάζει τις γυναίκες που νοιάζονται πραγματικά για σένα. Αντιθέτως μπορείς να κάνει την άλλη να νιώσει πολύ αμήχανα. Το ίδιο ακριβώς όμως μπορεί να συμβεί με εκείνους τους άντρες που είναι “σφιχτοί”. Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις τραγικά πολλά χρήματα για να βγεις ένα ραντεβού. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι μπορείς να την πας για σουβλάκια στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς σαν ρομαντικό δείπνο. Αν δεν έχεις πολλά χρήματα, βρες ένα εστιατόριο με χαμηλές τιμές. Σημασία έχει η κίνηση και όχι τα πόσα χρήματα θα ξοδέψεις.

 

Είναι κολλημένοι με το κινητό

Το κινητό είναι για συγκεκριμένη χρήση και όχι για να είσαι κάθε μέρα από πάνω για να ανεβάζεις φωτογραφίες στο facebook και στο instagram. Θα πρέπει να καταλάβεις ότι είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείς για να επικοινωνείς με όποιον θέλεις οποιαδήποτε ώρα και στιγμή και να μην σου αποσπάει την προσοχή όλη τη μέρα.

 

Πολλοί είναι κακοί ακροατές

Στους άντρες αρέσει πολύ να βρίσκουν λύση στο πρόβλημα που έχουν οι ίδιοι. Το κακό είναι ότι μερικοί είναι πολύ κακοί ακροατές. Όταν μια γυναίκα μιλάει σε έναν άντρα, αυτό που κάνει ο άντρας είναι να κουνάει το κεφάλι του κάθε 1 με 2 λεπτά για να δείξει ότι καταλαβαίνει αυτό που του λέει. Στην πραγματικότητα όμως η σκέψη του δεν είναι εκεί. Επίσης, το κακό είναι ότι στο τέλος προσπαθεί να δώσει κάποια λύση, αφού του αρέσει τόσο πολύ η συγκεκριμένη γυναίκα. Οι γυναίκες όμως δεν χρειάζονται πάντα κάποια λύση, αλλά έναν άνθρωπο να τους ακούσει και να τους καταλάβει.