fbpx

Δες το κλάμα του …μηχανόβιου που θα ήθελε να ήταν μηχανόβιος! (Video)

Δες το κλάμα του …μηχανόβιου που θα ήθελε να ήταν μηχανόβιος! (Video)

Όταν είσαι μηχανόβιος είσαι συνειδητοποιημένος! Γνωρίζεις γιατί είσαι μηχανόβιος και είναι κάτι που το έχεις στο …πετσί σου, που λένε μαζί με την ευθύνη των χειρισμών  και φυσικά των πράξεων σου.

Βέβαια η παρανομία μπορεί να υπάρξει είτε λίγο, είτε πολύ, σε κάθε φάση της ζωής του μηχανόβιου. από την κοντρίτσα για τη μαγκιά μεταξύ φίλων και γνωστών έως και την κόντρα με στοιχήματα. Μπορεί να υπάρξει και το οδηγικό λάθος, η αστοχία. Όπως και να έχει όμως ο μηχανόβιος αναλαμβάνει πάντα την ευθύνη των πράξεων του και φυσικά δεν κλαίει αν συλληφθεί.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε αν είσαι μηχανόβιος ή απλώς μοτοσικλετιστής!

 

Στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ οι αστυνομικοί δεν αστειεύονται με όσους μοτοσικλετιστές κάνουν κόντρες στους αυτοκινητοδρόμους, ειδικά όταν  η ταχύτητα πλησιάζει τα 300χλμ και ίσως αυτό το γνώριζε ο μοτοσικλετιστής που συνελήφθη και δεμένος πισθάγκωνα μέσα στο περιπολικό …έβαλε τα κλάματα!

 

 

Εκεί δεν έχει απλώς κλήση αφαίρεση πινακίδων αλλά σύλληψη με τον κλασσικό τρόπο που βλέπουμε στις αμερικάνικες ταινίες. Όπως φαίνεται στο βίντεο ο αστυνομικός του μιλά έντονα, του ζητάει να πέσει στο έδαφος, τον δένει πισθάγκωνα και τον συλλαμβάνει χωρίς να ακούσει κουβέντα.

Οι δύο μοτοσικλετιστές έκαναν κόντρα φτάνοντας τα 183 μίλια την ώρα, δηλαδή τα 294,5 χλμ όταν τους αντιλήφθηκε ο αστυνομικός που επιβλέπει την κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο I-35 της Οκλαχόμα και τους καταδιώκει.

Λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω, ένας από αυτούς κόβει ταχύτητα. Ο αστυνομικός ανάβει τη σειρήνα και του κάνει νόημα να σταματήσει, εκείνος υπακούει, συλλαμβάνεται και πλέον καταλαβαίνει ότι έχει μπλέξει άσχημα και αρχίζει να κλαίει.

 

Δες το βίντεο και έχε υπομονή: