fbpx

Η κόρη της Cindy Crawford είναι hot, το ξέρει και ποζάρει toples!

Η κόρη της Cindy Crawford είναι hot, το ξέρει και ποζάρει toples!

Είναι αυτό που λένε για το μήλο που πέφτει κάτω από τη μηλιά και όπως είναι φυσικό η κόρη της Cindy Crawford, είναι ίδια η μάνα της και μάλιστα ξεσηκώνει τον κόσμο σε κάθε της φωτογράφιση.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 30 χαρακτηριστικά που συνθέτουν τον τέλειο άντρα, σύμφωνα με τις κυρίες !

 

Η Kaia Gerber είναι μοντέλο και ακολουθεί την τάση των micro tattoos η οποία τα τελευταία χρόνια κερδίζει συνεχώς έδαφος στο κοινό και ιδιαίτερα στους celebrities και αντικαθιστά τα μεγάλα σχέδια με μικρά διακριτικά τατουάζ τα οποία μοιάζουν με κοσμήματα.

 

 

Ως λάτρης του μίνιμαλ λοιπόν, θέλησε να προσθέσει άλλο ένα τέτοιο tattoo επάνω της και το έκανε, όμως δεν άργησε να το αποκαλύψει στους θαυμαστές της, δημοσιεύοντας στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει χωρίς ρούχα.

Κρύβοντας απλά με το ένα της χέρι το στήθος της, η Kaia Gerber δείχνει το αγγελάκι που «χτύπησε» στο σώμα της και συγκεκριμένα επάνω στα πλευρά της και έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας τη λέξη «ξωτικό».

Αλλά να ήταν μόνο αυτή η φωτογραφία. Αν κάνεις μια γύρα στο προφίλ της είναι σίγουρο ότι θα «πάθεις» από τις καυτές πόζες που παίρνει!