fbpx

Η τραγικότητα της επιβράβευσης του ΤΙΠΟΤΑ έγινε στη Ρόδο!

Η τραγικότητα της επιβράβευσης του ΤΙΠΟΤΑ έγινε στη Ρόδο!

Και έγινε ο «ήρωας» της Ρόδου!!! Γιατί; Επειδή μετείχε στο ριάλιτι της δήθεν επιβίωσης!!! Και συνέρευσαν χιλιάδες να τον υποδεχτούν λες και είχε κατακτήσει Ολυμπιακό μετάλλιο!

Και δεν είναι μόνο οι μάσκες που δεν φορούσε κανένας εν μέσω πανδημίας, ούτε καν ο «ήρωας» δήθεν αγωνιστής του τηλεοπτικού ριάλιτι, αλλά τα μυαλά όλων αυτών που πήγαν εκεί να τον υποδεχτούν, για να επιβραβεύσουν τι; Τη συμμετοχή σε ένα τηλεοπτικό σόου;

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Παρουσιαστές: Η «φυλή» των επικίνδυνων καβαλημένων καλαμιών που πρέπει να «σβήσουμε»

Πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό της Ρόδου για την υποδοχή του παίκτη, ο οποίος κατέφτασε σε νταλίκα. Παριστάμενοι κρατούσαν πανό με συνθήματα όπως «Τζείμς νικητή της καρδιάς μας.» Οι πιο φανατικοί υποστηρικτές του είχαν ετοιμάσει μια άτυπη βράβευση, χρίζοντάς τον «νικητή» με τη βλακεία να χτυπάει …κόκκινα!

 

 

Ο λόγος για τον Τζέιμς Καφετζή που δεν είναι αθλητής κάποιας εθνικής ομάδας της χώρας μας. Δεν προκρίθηκε σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και φυσικά δεν αγωνίστηκε σε κάποια μεγάλη και σημαντική διεθνή αθλητική διοργάνωση, ούτε σήκωσε την Ελληνική σημαία στο πρώτο σκαλί κάποιου παγκόσμιου βάθρου, απλώς μετείχε σε ένα τηλεοπτικό ριάλιτι, δήθεν επιβίώσης!

Οι Ροδίτες επιβράβευσαν με τη στάση τους έναν άνθρωπο που επί πέντε μήνες δεν έκανε απολύτως τίποτα. Δεν πρόσφερε απολύτως τίποτα σε κανέναν ενώ αμειβόταν με αρκετά χρήματα από την παραγωγή του ριάλιτι που σημειωτέων είναι τούρκικων συμφερόντων.

Επιβράβευσαν κάποιον ο οποίος δεν μόχθησε για να προκριθεί σε κάποιο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Δεν προπονήθηκε επί χρόνια στις αντίξοές συνθήκες του ελληνικού αθλητισμού για να καταφέρει να νικήσει παγκόσμια μεγαθήρια και να σηκώσει την σημαία μας στο ψηλότερο ιστό κάποιας παγκόσμιας διοργάνωσης.

Δεν διάβασε, δεν μόχθησε για να διακριθεί σε κάποιο διεθνή επιστημονικό διαγωνισμό!

Επιβράβευσαν το ΤΙΠΟΤΑ!

Είναι τραγικό στην υποδοχή του Λευτέρη Πετρουνια να μην υπάρχει κανείς. Είναι τραγικό στην υποδοχή του Βασίλη Γεωργιάδη, εκείνου του μαθητή της τρίτης  Λυκείου που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην Ολυμπιάδα μαθηματικών της Βραζιλίας να μην υπάρχει κανένας.

Είναι τραγική η αντίδραση όλων αυτών που πήγαν να υποδεχτούν τον «παίκτη του ριάλιτι». Είναι τραγικοί όλοι αυτοί που επιβραβεύουν το ΤΙΠΟΤΑ!

Το άρθρο έγραψε ο Κώστας Μπούρης