fbpx

Η Natalie χορεύτρια και χορογράφος αλλά και …καυτή!

Η Natalie χορεύτρια και χορογράφος αλλά και …καυτή!

Η Natalie Kader είναι καυτή… Την βλέπεις και νιώθεις να σου ανεβαίνει η τεστοστερόνη. Η αλήθεια είναι ότι η Natalie δεν είναι μόνο χορεύτρια αλλά και χορογράφος, Όμως όπως και να έχει, όπου και αν εμφανίζεται ξεσηκώνει τον …κόσμο!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: H Sara δεν ήταν «φρόνιμο» κορίτσι στη Σαντορίνη

 

Όπως λέει η ίδια: «Η αλήθεια είναι πως δεν ήμουν το κλασσικό μικρό κοριτσάκι που ξεκίνησε μπαλέτο στα τέσσερα του. Ξεκίνησα τον χορό σχετικά αργά, στα δώδεκα μου, με Hip-Hop, ένα είδος το οποίο με κέρδισε και από τότε έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της ζωής μου. Πριν ξεκινήσω με τον χορό υπήρξα αθλήτρια ενόργανης και ήθελα απλά να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό και πιο διασκεδαστικό καθώς η ενόργανη ήταν για μένα αρκετά αγχώδης και πιεστική».

 

 

Χορεύει Hip-Hop, Latin, Jazz και σύγχρονο και όπως λέει: «Η μεγαλύτερη πρόκληση που συνάντησα μέχρι τώρα, ήταν να αντεπεξέλθω εντελώς μόνη μου στις προσδοκίες που απαιτούσε μια τεράστια πόλη όπως η Νέα Υόρκη. Σπούδαζα, δούλευα και ταυτόχρονα ήθελα να περιηγηθώ στην πόλη. Το επίπεδο χορού στη Νέα Υόρκη ήταν πολύ υψηλού επιπέδου και ο ανταγωνισμός που υπήρχε ήταν μεγάλος».

 

 

Η εντυπωσιακή χορεύτρια είναι πρώην σύντροφος του Δώρου Παναγίδη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα κοριτσάκι με τον Κύπριο μοντέλο και επιχειρηματία να έχει γράψει ένα πολύ συγκινητικό σημείωμα για την κορούλα τους.