fbpx

Θέλεις να έχει μηχανή ή απλώς να είναι η «σωστή» γυναίκα του μηχανόβιου; Δες τις διαφορές!

Θέλεις να έχει μηχανή ή απλώς να είναι η «σωστή» γυναίκα του μηχανόβιου; Δες τις διαφορές!

Μπορεί να θεωρείς ότι το καλύτερο θα ήταν η γυναίκα σου ή η κοπελιά σου, κοινώς η σύντροφος σου, να είχε και εκείνη μοτοσικλέτα, όμως κάτι τέτοιο σπανίζει. Το πιθανότερο λοιπόν είναι να μην έχει ούτε καν αυτοκίνητο, έτσι ανεβαίνει στη δικιά σου μηχανή και φυσικά το χαίρεσαι!

Στη σχετικά σπάνια περίπτωση να έχει και εκείνη μηχανή, τότε σίγουρα θα σε καταλαβαίνει καλύτερα, θα μπορείτε να κάνετε άνετα εκδρομές μαζί, ίσως και καμιά ψιλοκοντρίτσα για πλάκα, όμως η φάση αυτή έχει πολλά θετικά αλλά και τα αρνητικά της αφού μπορεί να θέλει να είναι συνεχώς μαζί σου, ακόμα και στην εκδρομή ή την βόλτα με την παρέα. Να καβαλάει τη μηχανή της και να σουρχεται και αυτό είναι από τα αρνητικά ειδικά αν φύγουν τα «πρώτα μέλια» της σχέσης σας!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν φοράς το κράνος στο χέρι τότε ρισκάρεις 4 ανεπανόρθωτες ζημιές στο σώμα σου!

 

Μπορεί να ξέρει τι είναι το σύστημα τροφοδοσίας, μπορεί να γνωρίζει τα πάντα για τα λάδια ή τις επιταχύνσεις, όμως αυτό δεν είναι το ζητούμενο σε μια σχέση εκτός αν είστε ζευγάρι αγωνιζόμενων σε κάποιο πρωτάθλημα!

Από την άλλη βέβαια αν δεν έχει μηχανή, κάτι που είναι το πιο συνηθισμένο, τα πράματα είναι διαφορετικά, αφού πρέπει να εναρμονιστεί σε κάποιους κανόνες!

Πρώτο και  βασικό είναι να ξέρει να κάθετε στη μοτοσικλέτα! Να μπορεί να ακολουθεί τις κινήσεις του σώματος σου στις στροφές, ειδικά σε ταξίδι ή τουλάχιστον να μην κάνει το αντίθετο, δηλαδή εσύ γέρνεις δεξιά σε μια δεξιά στροφή και εκείνη …αριστερά! Αυτό βέβαια θα πρέπει να της το μάθεις εσύ, το θέμα είναι να μην λέει μόνο «ναι κατάλαβα» και στη συνέχεια να μην κάνει τίποτα απ΄ όσα της έμαθες με αποτέλεσμα εσύ να «μαζεύεις» το μπροστινό όταν εκείνη ξεχνιέται…

Με απλά λόγια δεν πρέπει να σου κάνει τη ζωή δύσκολη στην οδήγηση και να ξέρει ότι η συμπεριφορά της πάνω στη μηχανή είναι θέμα ασφάλειας και των δύο σας!

Από την άλλη δεν είναι μόνο τα θέματα ασφαλείας:

Βασικό είναι να μην «βγάζει δόντια» όταν πας με την παρέα για εκδρομή φίλων χωρίς γυναίκες και να σου κρατάει μούτρα αν δεν την πάρεις μαζί σου!

Όταν πας να την πάρεις από τη δουλειά ή από την βόλτα της στην αγορά να μην έχει φορτωθεί με τόσα πράματα που για να τα κουβαλήσεις θα θελες …τρέιλερ! (αν υπήρχε) και να μην σου κρατάει μούτρα επειδή θα της πεις ότι δεν χωράνε στη μηχανή!

Να μην σε πρήζει συνέχεια με την ταχύτητα που τρέχεις, είτε σε ταξίδι, είτε στη πόλη, αλλά ούτε να σχολιάζει συνεχώς την οδήγηση σου τσιμπώντας σε στη μέση για να σου επιβληθεί!

Να μπορεί να χωρέσει τα …ρουχαλάκια της σε έναν σάκο όταν είναι να πάτε εκδρομή ή διακοπές!

Να μην αρνείται να φοράει κράνος επειδή θα χαλάσουν τα μαλλιά της!

Σε γενικές γραμμές να είναι καλός συνεπιβάτης και να κατανοεί τις ιδιαιτερότητες που έχει η μοτοσικλέτα σε σχέση με το αυτοκίνητο και να χαίρεται τη μηχανόβια ζωή μαζί σου σε όλες της τις διαστάσεις!

Από την άλλη βέβαια, αν τύχει και αγαπήσεις γυναίκα που βλέπει μηχανή και …τρομάζει… πόσο μάλλον να ανέβει, είναι αρκετά δύσκολο να της βγάλεις τον φόβο και μάλλον εσύ θα πρέπει να προσαρμοστείς μέχρι τουλάχιστον να την πείσεις αν το καταφέρεις ποτέ!