fbpx

Δες πόσο εύκολο είναι να …ανάψεις σεξουαλικά στο γυμναστήριο!

Δες πόσο εύκολο είναι να …ανάψεις σεξουαλικά στο γυμναστήριο!

Ζέστη,  δυνατή μουσική, ιδρωμένα κορμιά, μικρά, ελαστικά, εφαρμοστά ρούχα… ένταση… σώματα συνέχεια σε κίνηση.

Όχι δεν μιλάω για κάποιο κλαμπ. Μιλάω για το γυμναστήριο της γειτονίας σου. Τώρα που το σκέφτομαι η περιγραφή δεν είναι τόσο διαφορετική για τα δύο αυτά μέρη. Και σύμφωνα με τελευταίες έρευνες προστίθεται ένα ακόμα κοινό χαρακτηριστικό- το σεξ.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτές είναι οι 8 κατηγορίες γυναικών που καλό είναι να αποφεύγεις!

 

Στην Αγγλία μη με ρωτάτε γιατί αποφάσισαν να εξετάσουν το κατά πόσο οι αθλούμενοι κάνουν σεξ στα γυμναστήρια. Μπορώ να καταλάβω βέβαια το συσχετισμό. Ειδικά μετά τη σύγκριση με το κλαμπ. Πάνω κάτω έχουμε και στις δύο περιπτώσεις τους ίδιους παράγοντες που αναφέραμε παραπάνω.

 

 

Στο γυμναστήριο όμως υπάρχει και κάτι ακόμα. Εκεί υπάρχει η ένταση της προπόνησης. Η έξαψη του να σηκώνεις πολλά κιλά και η μεγαλύτερη ικανοποίηση να βλέπεις τον εαυτό σου με τους μύες σου πιο πρησμένους ιδρωμένους και καλοσχηματισμένους. Ε! Είναι ένα διεγερτικό πώς να το κάνουμε. Πέραν τούτου δεν είναι μόνο το δικό σου ιδρωμένο και καλοσχηματισμένο κορμί. Είναι και αυτό τον υπόλοιπων αθλούμενων. Αυτό το κάνει ακόμα καλύτερο.

 

 

Βλέπεις θαυμάζεις. Σε βλέπουν σε θαυμάζουν. Δε θέλει και πολύ για να υπάρξει μια κάποια διέγερση. Μετά έρχεται το δύσκολο κομμάτι της προσέγγισης. Κοιτάζεστε αλλά που ξέρεις ότι θέλει κάτι παραπάνω από σένα; Η τεχνολογία λύνει και αυτό το πρόβλημα. Υπάρχει μια πληθώρα εφαρμογών για… γνωριμίες και όχι μόνο. Οι περισσότερες από αυτές έχουν ένδειξη για χιλιομετρική απόσταση και φυσικά το πρόσωπο του ατόμου στην εικόνα προφίλ.

 

 

Έτσι ενώ τρέχεις ξαναμμένος στο διάδρομο για το κλείσιμο της προπόνησης ή ενώ κάνεις διάλλειμα με το αίμα τρέχει με γρηγορότερούς ρυθμούς λόγω των πολλών κιλών και επαναλήψεων μπαίνεις στην εφαρμογή και κοιτάς ποιος είναι γύρω σου. Το πιθανότερο είναι ότι θα δεις τα ίδια πρόσωπα και στην πραγματικότητα γύρω σου. Αν φοβάσαι να κάνεις την πρώτη κίνηση με μήνυμα εσύ”,” μπορείς μόνο να κάνεις φανερή την παρουσία σου στην εφαρμογή. Σαν πιο τολμηρός μπορείς να στείλεις και ένα μήνυμα. Αν είσαι ακόμα πιο τολμηρός εντοπίζεις στην εφαρμογή τον συναθλούμενο που σου αρέσει και κάνεις την κίνηση live. Δε μπορείτε να πείτε”,” σας έδωσα ιδέες. Αν δε το έχετε κάνει ήδη.

Τώρα το που θα κάνετε τι… με ξεπερνάει λίγο αλλά αν είναι κανείς δημιουργικός μπορεί να βρει λύσεις σε τέτοια προβλήματα. Θα κλείσουμε με μερικούς αριθμούς για να ξέρουμε για τι μιλάμε. Από τους 2.000 άγγλους το 25% πάει σκόπιμα για σεξ και όχι μόνο άθληση πετυχαίνοντας το στόχο του. Το 10% παίρνει μαζί του προφυλακτικά (just in case) και το 47% που κάνουν σεξ είναι γυναίκες! Σχετικά με τις εφαρμογές το 80% των αθλούμενων τις χρησιμοποιεί”,” το 49% είναι straight 32% gay και αυτοί που απομένουν bi. To υπόλοιπο 20% είναι πιο παραδοσιακοί άνθρωποι χωρίς εφαρμογές.

Οι αριθμοί αυτοί φυσικά είναι από την Αγγλία όπου μιλάμε για διαφορετική κουλτούρα στην προσέγγιση του σεξ αλλά θα όντα πολύ ενδιαφέρον να δούμε και τέτοια νούμερα για τη χώρα μας. Τι λέτε να ξεκινούσαμε μια σύντομη δημοσκόπηση.

 

Άρθρο του Κλέαρχου Α. Σταματουλάκη, Πτυχιούχος Ψυχολογίας, MSc(Cand) Counselling Psychology, The University of Sheffield, Life Coach A.C.A.