fbpx

Ιμολα 1999 – 2020: Δύο εικόνες, δύο συγκρίσεις που γεμίζουν νοσταλγία και …θλίψη!

Ιμολα 1999 – 2020: Δύο εικόνες, δύο συγκρίσεις που γεμίζουν νοσταλγία και …θλίψη!

Μία εικόνα λένε ότι είναι 1000 λέξεις! Όμως όταν η ίδια εικόνα επαναλαμβάνεται 21 χρόνια μετά, πόσες χιλιάδες λέξεις και πόσα νοήματα μπορεί να αφήνει; Ο λόγος για το gp της Ιμολακαι η σύγκριση με ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Hamilton κερδίζει όποτε θέλει και μπορεί να αποχωρήσει επειδή απλά γέμισε νίκες!

 

Το Motorsport.com φωτογράφισε το ίδιο κτίριο που βρίσκεται εντός της ιστορικής πίστας σχολιάζοντας «Best seats in the house», όμως θέλοντας ή μη το μυαλό κάνει συγκρίσεις με το σήμερα.

 

 

 

Πρώτη σύγκριση είναι η αγάπη στο Michael Schumacher!

Το πανό του 1999 γράφει «Michael forever» στην φετινή φωτογραφία ένα αντίστοιχο πανό για τον Luis Hamilton δεν υπάρχει, αν και ο Βρετανός πιλότος έχει καταρρίψει δύο ρεκόρ του Schumacher. Ίσως στο κτίριο να κατοικούν μόνο οπαδοί της Ferrari, αφού άλλωστε και η πίστα είναι ιδιοκτησία της Ferrari και τιμάει όπως είναι φυσικό τους Enzo και Dino Ferrari ή απλώς ο Hamilton να μην έχει κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση που έτρεφε το κοινό για τον Schumacher ακόμα και όταν έφυγε από τη Ferrari.

 

Άδεια τα περισσότερα μπαλκόνια

Όπως σχολιάζει το Motorsport.com στην οικοδομή αυτή βρίσκονται οι καλύτερες θέσεις. Αν παρατηρήσετε στην φωτογραφία του 1999 τα μπαλκόνια είναι γεμάτα κόσμο σε αντίθεση με τη φετινή φωτογραφία που μόνο ένα μπαλκόνι έχει κόσμο. Και σίγουρα δεν είναι θέμα τηλεοπτικής μετάδοσης του αγώνα αφού και τότε υπήρχε τηλεοπτική μετάδοση και μάλιστα στην τότε ελεύθερη τηλεόραση. Πιθανώς οι ένοικοι της οικοδομής και οι φίλοι τους δεν έχουν πλέον ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα της F1 που ομολογούμενος έχει γίνει προβλέψιμο και ανιαρό.

Μάλιστα θα περίμενε κανείς ότι η επιστροφή της F1 μετά από 14 χρόνια στην Ιμολα θα προκαλούσε το ενδιαφέρον των ανθρώπων, αλλά όπως δείχνει η σύγκριση συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο!