fbpx

Να γιατί στις διακοπές δεν θα βρεις την πραγματική σου αγάπη

Να γιατί στις διακοπές δεν θα βρεις την πραγματική σου αγάπη

Διακοπές και έρωτας ναι πάνε μαζί. Διακοπές και αγάπη πραγματική όμως είναι δύο διαφορετικά πράματα που τελικά όπως φαίνεται είναι πολύ σπάνιο να …συνυπάρξουν!

Λίγο το καλοκαίρι, η γύμνια και η ανεμελιά. Λίγο η τεστοστερόνη που ανεβαίνει και επειδή είμαστε άντρες η φαντασία μας που εξάπτεται και νομίζουμε ότι όλα θα είναι όπως οι ανέμελες στιγμές.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν έχεις αυτά τα 10 χαρακτηριστικά είσαι ακαταμάχητος!

 

Εμείς οι άντρες τείνουμε να ερωτευόμαστε και να εκφράζουμε πιο γρήγορα ερωτικά συναισθήματα πιο γρήγορα από τις γυναίκες, παρά τη γενική πεποίθηση πως οι γυναίκες ερωτεύονται πιο εύκολα.

 

 

Βασικά πρέπει να αποσαφηνίσουμε τι είναι αγάπη. Αγάπη για τον καθένα είναι κάτι διαφορετικό σαν έννοια. Για κάποιον είναι το καλό σεξ και τίποτα άλλο, για κάποιον άλλον είναι ο σεβασμός και η στήριξη, για έναν τρίτο όλα μαζί και ακόμα παραπάνω.

Ο παράφορος έρωτας είναι μια ξαφνική λαίλαπα που εισβάλλει ξαφνικά στη ζωή του ανθρώπου. Είναι το έντονο συναίσθημα της ανάγκης να βρίσκεσαι με το άλλο άτομο, να το αγγίζεις, να του μιλάς, να το μυρίζεις, να το αισθάνεσαι με όλες σου τις αισθήσεις.

Ο παράφορος έρωτας είναι τόσο έντονος που στο διάβα του παρασέρνει υποχρεώσεις, καθήκοντα, εργασίες, και καταλύει την έννοια της λογικής και οι καλοκαιρινές βραδιές επιτείνουν αυτό το συναίσθημα.

 

 

Στον παράφορο έρωτα επικρατεί η φυσική έλξη και το πώς αισθάνεται ο ερωτευμένος. Στον παράφορο έρωτα δε μπορείς να ζήσεις χωρίς τον άλλο, γιατί σημασία έχει το πώς νιώθεις εσύ, και όχι πώς αισθάνεται ο άλλος. Πρόκειται για μα ορμονική έκρηξη που σε συνεπαίρνει και σε στροβιλίζει σε άλλα επίπεδα από τα συνηθισμένα.

Το βασικό όμως είναι να συνειδητοποιήσεις πως εσύ μπορεί να αγαπάς και η άλλη είναι βέβαιο ότι δεν έχει καμία υποχρέωση να σε αγαπάει και να ανταποδώσει. Βλέπεις όταν αγαπάς δεν το κάνεις επειδή έχεις ανάγκη να σε αγαπήσει. Αγαπάς για όλα αυτά που είναι και όλα αυτά που δεν είναι όπως τουλάχιστον εσύ νομίζεις.

Γι αυτό άσε την καλοκαιρινή αγάπη να τρέξει στον έρωτα και μόνο. Άσε και κάνε υπομονή μέχρι τα πρώτα κρύα του φθινοπώρου και αν είναι εκεί τότε ίσως είναι η πραγματική σου αγάπη! Όμως χωρίς να θέλουμε να σε απογοητεύσουμε αυτό είναι πολύ σπάνιο!