fbpx

Να γιατί το φετίχ πολλών γυναικών είναι οι μηχανόβιοι!

Να γιατί το φετίχ πολλών γυναικών είναι οι μηχανόβιοι!

Για να αναλυθεί το θέμα του φετίχ της κάθε γυναίκας με τη μηχανή και το μηχανόβιο, ανατέθηκε σε γυναίκα ρεπόρτερ του Activeman και δες που κατέληξε η έρευνα που έγινε με γυναίκεια οπτική:

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτοί είναι οι κίνδυνοι που παραμονεύουν τη νύκτα στις πόλεις για έναν μοτοσικλετιστή

 

Στα μάτια κάθε γυναίκας ο sexy άνδρας φαντάζει διαφορετικά, για άλλες είναι ο ψηλός μελαχρινός γεμάτος τατουάζ, για άλλες ο ξανθός με τα μπλε μάτια και το γυμνασμένο κορμί, για άλλες πάλι είναι ένας μηχανόβιος. Από μικρά παιδιά τα αγόρια ονειρεύονται να αγοράσουν μηχανή, είναι βλέπεις όνειρο ζωής.

 

 

Αρχικά, οι μηχανόβιοι εκπέμπουν μια επικινδυνότητα, δεν είναι επιφανειακό να αρέσει στις γυναίκες ένας άνθρωπος που ζει μέσα στον κίνδυνο! Φυσικά οι οδηγοί μηχανής δεν κυνηγούν κακοποιούς ούτε μπλέκουν με εμπόρους ναρκωτικών αλλά ζουν με το ρίσκο να χτυπήσουν, να τραυματιστούν.

Το τρίπτυχο «μηχανή, κράνος και δερμάτινο» αποπνέει ένα μυστήριο. Η μηχανή σημαίνει ελευθερία, το κράνος σημαίνει ασφάλεια και το δερμάτινο απλά είναι μοδάτο.

 

 

Στο μυαλό των γυναικών, ασυναίσθητα αυτό φαντάζει απίστευτα sexy και ταυτόχρονα ότι το να οδηγεί κάποιος ένα τέτοιο όχημα είναι δύσκολο και γι’ αυτόν το λόγο πιστεύει πως το άτομο που τα καταφέρνει με τέτοια άνεση έχει αρκετές ικανότητες.

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν πει για την γοητεία που εκπέμπουν οι μηχανόβιοι, άσε που η φαντασία τους οργιάζει κάθε φορά που περνούν από μπροστά τους. Η πρώτη σκέψη είναι θα ήταν να είναι παρέα πάνω εκεί.

Αυτό όμως είναι που τραβάει την γυναίκα σε έναν μηχανόβιο είναι το όλο στυλ και τη συμπεριφορά που περιλαμβάνει το στιλ του bad boy, καθώς μέσα της, η γυναίκα σκέφτεται ότι ένας μηχανόβιος είναι απόμακρος και δύσκολος να τον προσεγγίσει και αυτό είναι κάτι που την εξιτάρει.

Επίσης οι γυναίκες ελκύονται να βλέπουν αυτούς που διασχίζουν το δρόμο καβαλώντας το «μωρό» τους και το κάνουν μόνο για αυτούς. Για την προσωπική τους ευχαρίστηση!