fbpx

Να τι σου δίνει μια χαλαρή απογευματινή βόλτα με τη μηχανή

Να τι σου δίνει μια χαλαρή απογευματινή βόλτα με τη μηχανή

Γενικά η βόλτα με την αγαπημένη σου μηχανή σου δίνει χαρά και αγαλλίαση. Μία βόλτα με το αγαπημένο δίτροχο μωρό σου, όποια ώρα της ημέρας, είναι βέβαιο ότι θα σε φτιάξει. Όμως μια βόλτα το απόγευμα, λίγο πριν το σούρουπο είναι σίγουρο ότι σε φτιάξει ακόμα καλύτερα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Οι πιο ύπουλες παγίδες για σένα και τη μηχανή σου καραδοκούν το φθινόπωρο

 

Αν λοιπόν έχεις την ώρα και τη διάθεση επέλεξε να κάνεις μια ωραία βόλτα με την αγαπημένη σου μηχανή το απόγευμα. Διάλεξε μια όμορφη διαδρομή σε επαρχιακούς δρόμους που να μην έχουν κίνηση και απόλαυσε χαλαρή οδήγηση.

Αν πάλι είσαι φορτωμένος από την πόλη και θες να την τρέξεις λίγο πάρε τον αυτοκινητόδρομο αλλά πρώτα …σχεδίασε από ποια έξοδο θα βγεις στο επαρχιακό δίκτυο για να απολαύσει το ηλιοβασίλεμα.

Αν είσαι σε αυτοκινητόδρομο και την …ξεκαπνίσεις , όταν βγαίνεις από την έξοδο τότε θα νιώσεις τη χαλάρωση αφήνοντας την να ρολάρει χαλαρά.

Όμως για να απολαύσεις αυτή τη μαγεία της οδήγησης στο ηλιοβασίλεμα καλό θα είναι να την …ξεκαπνίσεις σε αυτοκινητόδρομο χωρίς κίνηση και χωρίς καγκουριές που μπορεί να σου στοιχίσουν.

Άφησε τη μηχανή σου να ρολάρει σε έναν επαρχιακό δρόμο την ώρα του ηλιοβασιλέματος. Όπου και να είσαι, κοντά σε θάλασσα ή σε βουνό η μαγεία του ηλιοβασιλέματος είναι ίδια και εξίσου μαγευτική.

Όταν δύει ο ήλιος και έχει πάρει εκείνα τα απίθανα χρώματα ο ορίζοντας, σταμάτα δεξιά και απόλαυσε. Είναι οι στιγμές που καθαρίζουν το μυαλό. Είναι στιγμές που σε κάνουν να σκεφτείς καθαρά και να πάρεις αποφάσεις.

Είναι στιγμές που ο κάθε μηχανόβιος καλό θα είναι να τις περνάει μόνος. Αυτός και η μηχανή του!