fbpx

Οι διακοπές των Ρονάλντο-Ρομπέρτο-Κακά

Οι διακοπές των Ρονάλντο-Ρομπέρτο-Κακά

Ανήκουν στο Δωδεκάθεο του ποδοσφαίρου. To τάμα των ομάδων στα χρυσά τους πόδια είναι εκατομμύρια δολάρια. Λατρεμένοι της κερκίδας και των γυναικών, τον χειμώνα αγωνίζονται για το γκολ και το καλοκαίρι απολαμβάνουν διακοπές  με τη δέουσα χλιδή.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε πόσα ξόδεψε ο Ρονάλντο στις διακοπές του στην Ελλάδα

 

Κριστιάνο Ρονάλντο

Με προσωπική περιουσία που αγγίζει τα 109 εκατ. δολάρια ο καλύτερα αμειβόμενος ποδοσφαιριστής στον κόσμο δίνει φιλοδώρημα 25.000 ευρώ στο προσωπικό του «Costa Navarino» στη Μεσσηνία γιατί μπορεί και μετά αναχωρεί με yacht για τη Γαλλική Ριβιέρα. Ο 34χρονος άσος της Γιουβέντους συνεχίζει τις διακοπές του μαζί με τον 9χρονο γιο του Κριστιάνο, τον 44χρονο αδερφό του Χιούγκο Αβέιρο και την 25χρονη σύντροφό του και μητέρα της κόρης του Αλάνα, την εντυπωσιακή Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ με την οποία μεγαλώνουν μαζί και τα δίδυμα που απέκτησε με παρένθετη μητέρα. Το πρόγραμμα της παρέας περιλαμβάνει τζετ σκι και βουτιές στη θάλασσα όταν δεν παρεμβάλλονται παπαράτσι. Τότε ο Ρονάλντο εκνευρίζεται, η Τζορτζίνα τρώει και η ζωή συνεχίζεται.

 

 

Ο άσος της Γιούβε, Ρονάλντο, στη Γαλλική Ριβιέρα με το σκάφος «AFRICA I» που ενοικιάζεται προς 180.000 ευρώ την εβδομάδα. Μαζί με τον αδερφό και τον γιο του κοροϊδεύουν τους παπαράτσι, ενώ η σύντροφός του παρακολουθεί το σόου της αντροπαρέας.

 

 

Ο Ρονάλντο ενοχλήθηκε μόλις αντιλήφθηκε τους παπαράτσι. Η σύντροφός του, από την άλλη, απολαμβάνει το βασικό γεύμα της ημέρας της: τρία ταπεινά μπαστουνάκια αγγουριού

 

Σέρτζι Ρομπέρτο

Μόλις 27 ετών, είναι ήδη εκατομμυριούχος και σύντομα θα είναι και πατέρας. Ο Καταλανός παίκτης της Μπαρτσελόνα και η εγκυμονούσα σύζυγός του Κόραλ Σιμάνοβιτς, περνούν μέρος των διακοπών τους στη Μύκονο και ο φωτογραφικός φακός τούς συνέλαβε στον Πάνορμο. Το ζευγάρι που είναι μαζί από το 2014 βούτηξε στη θάλασσα, έπαιξε στην αμμουδιά και στη συνέχεια αφοσιώθηκε ο καθένας στο smartphone του. Ο Ρομπέρτο έχει συμβόλαιο με την Μπάρτσα μέχρι το 2022 και μάλιστα η ομάδα έχει βάλει την ασύλληπτη ρήτρα των 500 εκατ. δολαρίων σε περίπτωση που ο παίκτης θελήσει να σπάσει το συμβόλαιό του!

 

 

Κακά

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που για να αγωνιστεί στη Ρεάλ πήρε 68,5 εκατ. ευρώ το 2009 βρίσκεται στη Μύκονο και απολαμβάνει τον έρωτά του με την πανέμορφη Βραζιλιάνα Καρολίνα Ντίαζ. Ο 37χρονος, που χαρακτηρίστηκε από τον Πελέ ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, είναι πολύ ερωτευμένος με το 23χρονο μοντέλο (έχει ήδη ένα διαζύγιο στο ενεργητικό του και δύο παιδιά) και μάλιστα για χάρη της δεν έγινε κληρικός, κάτι που είχε δηλώσει ότι θα έκανε όταν αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο.

 

 

Αντί για τον άμβωνα πήρε την ιστιοσανίδα του και με την αγαπημένη του βρέθηκαν την Τρίτη στο beach bar «Scorpios» στην Παράγκα όπου δεν σταμάτησαν τα παιχνίδια στη θάλασσα και τα φιλιά στην ξαπλώστρα. Η Καρολίνα με το μικροσκοπικό της μπικίνι, πέρα από τα χάδια του αγαπημένου της, συγκέντρωσε φυσικά και τα βλέμματα θαυμασμού αντρών και γυναικών, αφού διαθέτει ένα κορμί με εκπληκτικές αναλογίες.

 

ΠΗΓΗ: PROTOTHEMA.GR