fbpx

Πως εκείνη μπορεί να …παίζει με το μυαλό σου και να σε κάνει ράκος!

Πως εκείνη μπορεί να …παίζει με το μυαλό σου και να σε κάνει ράκος!

Την αγαπάς ή θέλεις να την αγαπήσεις. Εκείνη όμως είναι σαδίστρια ή θέλει να πάρει όσο γίνεται περισσότερα από σένα, τόσο ώστε να σε κάνει να λειτουργείς ως υποτακτικός σε κάθε της εντολή…

Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχουν σωματικά βασανιστήρια αλλά ψυχολογικά. Υπάρχουν γυναίκες που «πατούν» στο ευαίσθητο σημείο του κάθε άντρα που είναι ερωτευμένος ή απλώς …τσιμπημένος με εκείνην.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτό είναι το μυστικό σου όπλο στο φλερτ που σε κάνει ακαταμαχητό!

 

Εκείνη δεν χάνει ευκαιρία να τονίσει τη θηλυκότητα της και αυτό δεν είναι κακό. Κακό είναι ότι  όσο πιο έντονη θηλυκότητα εκπέμπει μια γυναίκα τόσο περισσότερο τρελαίνει εγκεφαλικά έναν άντρα. Μάλιστα ντύνεται ελαφρά αποκαλυπτικά κάτι που σε τρελαίνει.

Και εδώ αρχίζουν τα βασανιστήρια: Μία κρύο μία ζέστη. Μια είναι καλή μαζί σου αλλά την επόμενη μέρα είναι αδιάφορη. Η ψυχολογία των ανθρώπων συνήθως επηρεάζεται περισσότερο όταν χάνουν κάτι παρά όταν θέλουν να το αποκτήσουν και δεν μπορούν. Εκεί λοιπόν που νομίζεις ότι την κέρδισε, σου ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση τότε σε γράφει κανονικά!

Υπάρχει ακόμα και η τεχνική «φτύσε τον» που λέει ότι σε αγνοεί για ένα διάστημα και βασικά είναι θέμα ψυχολογίας, να λιώνεις εσύ! Για να το πετύχει αυτό φροντίζει να σε κάνει ράκος για ένα διάστημα και μετά να αναθεωρήσει την άποψη της για σένα και να σου ρίξει το δόλωμα. Η αντιπάθεια φεύγει ενώ η κάψα μέσα σου φουντώνει. Με αυτή την τεχνική γίνεται η “καψούρα” σου.

Από την άλλη φροντίζει να μη σου δώσει την εντύπωση ότι είναι δεδομένη. Μέσα σε όλα παίζουν τα αγγίγματα στα ευαίσθητα σημεία που σε ξεσηκώνουν ενώ παράλληλα σε κάνει να ζηλεύεις.

Και όλα αυτά για να έχει το πάνω χέρι στη σχέση σας που είναι δεδομένο ότι θα γίνει αν δεν σταματήσεις να ασχολείται μαζί της. Αν γίνει όμως η σχέση μην είσαι πολύ σίγουρος ότι κάποια στιγμή δεν θα σε δέσει και δεν θα σε μαστιγώσει στην πραγματικότητα: