fbpx

Το νέο κράνος του Quartararo είναι …άγριο! Δες πως είναι!!! – Η νέα Yamaha του 2021

Το νέο κράνος του Quartararo είναι …άγριο! Δες πως είναι!!! – Η νέα Yamaha του 2021

Μπορεί η Yamahaνα έδωσε στη δημοσιότητα τα νέα χρώματα της M1 που θα αγωνιστεί το 2021, με τους Vinales-Quartararo, όμως την παράσταση κλέβει η Γάλλος που παρουσίασε το νέο του κράνος!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί οι μοτοσικλετιστές είναι πρακτικοί άνθρωποι

 

Ο FabioQuartararoπαρουσίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebookτο νέο κράνος με το οποίο θα αγωνιστεί αναφέροντας στο σχόλιο «NomoreMrNiceguy- Newhelmetlooksgoodandaggressive»

 

No more Mr Nice guy ?
New helmet looks good and aggressive

Δημοσιεύτηκε από Fabio Quartararo στις Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021

 

 

Από την άλλη βέβαια για την Yamaha αρχίζει μια νέα εποχή αφού από το 2013 για πρώτη φορά, η εργοστασιακή ομάδα αρχίσει  το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα χωρίς τον Valentino Rossi που μετακομίζει στη «θυγατρική»Petronas SRT στη θέση του Quartararo.

 

 

Σε ό,τι αφορά στα νέα χρώματα της ομάδας, αυτά δεν έχουν ιδιαίτερα μεγάλη διαφορά από το 2020, μιας και ο βασικός της χορηγός η Monster Energy παραμένει στην ομάδα και το 2021.

 

 

Πέρσι στην κουτσουρεμένη λόγω κορωνοϊού χρονιά η Yamaha είχε και την «περιπέτεια» με τους κινητήρες και τις μη εγκεκριμένου τύπου βαλβίδες που χρησιμοποίησε και για το οποίο τελικά τιμωρήθηκε η ομάδα με αφαίρεση βαθμών. Ο Vinales τερμάτισε στην έκτη  θέση με μια νίκη στο ενεργητικό του. Ο Fabio Quartararo από την άλλη, ξεκίνησε πολύ δυνατά τη σεζόν και οδηγούσε την κούρσα στη βαθμολογία για το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς. Προς το τέλος όμως, από διεκδικητής του Τίτλου «χάθηκε» και τερμάτισε μόλις όγδοος.

 

 

Φέτος, πέρα από τους Maverick Vinales και Fabio Quartararo, στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας θα βοηθήσει και θα έχει λόγο και ο Cal Crutchlow, ο οποίος αντικαθιστά τον Jorge Lorenzo ως δοκιμαστής των μπλε.