fbpx

Όπως Παλιά: Τέλειο κρέας με καλό ψήσιμο που κάνει τους μεζέδες… μοναδικά γευστικούς

Όπως Παλιά: Τέλειο κρέας με καλό ψήσιμο που κάνει τους μεζέδες… μοναδικά γευστικούς

Ο Δημήτρης ήταν επί πολλά χρόνια χασάπης και μάλιστα από τους άριστους της Καλαμαριάς, με πελάτες και από άλλες περιοχές της Θεσσαλονίκης. Γνώστης του καλού κρέατος και της επεξεργασίας του.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτό το εξοχικό σίγουρα θα ήθελες να ήταν δικό σου!

 

Είχε βέβαια ένα μεράκι, το ψήσιμο και το έκανε πράξη με το γιό του, τον Κώστα, όταν δημιούργησαν την ταβέρνα «Όπως Παλιά» στην απόμερη οδό Χαλδίας στη Καλαμαριά. Εκεί όπου συνδυάζεται τη τέχνη του χασάπη που ξέρει να επιλέγει και να επεξεργάζεται το καλό κρέας, αλλά και του τέλειου ψησίματος που κάνει τα ψητά να λιώνουν ευχάριστα στο στόμα.

 

 

Η ταβέρνα «Όπως Παλιά» είναι μια ζεστή και ήσυχη γωνιά, όπου θα φας καλά και αυτό είναι το σίγουρο.

 

 

Τι να πει κανείς για τα μπιφτεκάκια του, τα σουβλάκια, τα μπριζολάκια, τις πανσέτες, το κοντοσούβλι και όλα τα υπόλοιπα. Αν βρεθείς βέβαια Παρασκευή ή Σάββατο βράδυ θα πρέπει να έχεις κλείσει τραπέζι νωρίτερα αφού υπάρχει και μουσική και το γλέντι τραβάει….

 

 

Το Activeman.gr μπήκε στη κουζίνα του «Όπως Παλιά» και είχε την ευκαιρία να καταγράψει στη κάμερα πως ένα κομμάτι καλό κρέας γίνεται σουβλάκια, πανσέτες, μποφτεκάκια, κοντοσκούβλι και άλλα πολλά.

 

 

Ψημένα στα κάρβουνα τα κρεατικά βρίσκονται στο στοιχείο τους και αποτελούν έτσι τους τέλειους μεζέδες.

 

 

Αν παραγγείλεις τηγανιά θα ενθουσιαστείς, όμως έχει ένα σορό άλλους μεζέδες να σου προσφέρει ακόμα. Έχει ακόμα και μαγειρευτά πιάτα ημέρας, για όσους θέλουν να φάνε κάτι άλλο εκτός από ψητά το μεσημέρι.

 

 

Όπως και να έχει στο «Όπως Παλιά» η ποιότητα περισσεύει και εξάπτει ευχάριστα τα γευστικά νεύρα του εγκεφάλου σου.

 

 

Η ταβέρνα «Όπως Παλιά» βρίσκεται στην οδό Χαλδίας 44 στη Καλαμαριά και ακούει στο τηλέφωνο: 231 042 5824